tiger1Op 19 januari is onze zoon Kian geboren. Na een aantal dagen ziekenhuis, werden wij thuis opgewacht door onze lieve overbuurvrouw, die tevens kraamverzorgende is. Een bekende in huis, daar hou ik wel van. Ik moest er werkelijk waar niet aan denken, dat er een week lang een “vreemde” in mijn huis zou rondwandelen en me alles uit handen zou gaan nemen. Nee, een week is echt te lang. Een paar uurtjes daarentegen…dat is natuurlijk wel erg lekker! Ik boekte een schoonmaker bij BOOK A TIGER en afgelopen vrijdag stond hij voor de deur, om de boel weer eens lekker fris en fruitig te maken. De kraamverzorgende was immers weer weg en zo vlak na een keizersnede, kon ik helaas nog niet alles zelf doen.

Wat een heerlijkheid, om gewoon heerlijk relaxed met mijn baby op de bank te kunnen knuffelen, terwijl alles geregeld wordt. Wij hebben het echt getroffen met de schoonmaker die wij over de vloer kregen. Hij heeft keurig werk afgeleverd en wij zullen hoogstwaarschijnlijk in de toekomst nog een keer een beroep op hem doen via BOOK A TIGER!

Ik raad het alle (nieuwbakken) mama’s en papa’s aan, om gebruik te maken van deze dienst. Je kunt je eigen dingen doen, terwijl de TIGER ervoor zorgt dat alles weer netjes aan kant gemaakt wordt!

BOOK A TIGER is een modern alternatief voor traditionele schoonmaakdiensten. Met dank aan het online platform is het inhuren van een schoonmaker snel gedaan, erg makkelijk en ook nog eens betaalbaar voor iedereen. Goed om te weten is, dat de schoonmaker een eerlijke vergoeding voor hun werkzaamheden krijgen en dat het aanbod voor hun groot is.

BOOK A TIGER is dus geen traditioneel schoonmaakbedrijf. Ze verbinden klanten en betrouwbare schoonmakers met elkaar. Ook belangrijk is dat ze het illegale werk in de sector verminderen en daardoor vergroten ze de transparantie. Het doel is, om het beste én modernste schoonmaakplatform in Europa te worden!

schoon2Hoe boek je een schoonmaker?
Online boeken gaat ontzettend makkelijk. Je kiest een datum en een tijdstip en je voert je postcode in. Daarna vul je in voor hoeveel uur je een schoonmaker nodig hebt, of het om een eenmalige schoonmaak gaat, of dat je vaker een schoon huis wilt en vervolgens kies je of er extra dingen gedaan moeten worden (bijvoorbeeld de koelkast e.d.). Als laatste vul je je gegevens in en voila, je boeking is geplaatst.

Nadat je online de boeking hebt ingediend, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de details van de boeking en de naam van de schoonmaker.

Je moet om een bepaalde reden je boeking wijzigen of annuleren, wat nu?
Je kunt de boeking tot 24 uur voor de afspraak gratis wijzigen of annuleren via de link in je bevestigingsmail, of je neemt contact op met de klantenservice. Als je minder dan 24 uur voor de gemaakte afspraak annuleert, worden de volledige kosten van de boeking bij je in rekening gebracht.

Je moet werken, moet je zorgen dat er iemand thuis is als de schoonmaker komt?
Nee, dit hoeft niet! De service van BOOK A TIGER is juist in het leven geroepen om jouw leven makkelijker te maken en je meer vrijheid te geven. Je moet er alleen voor zorgen dat de schoonmaker in je woning kan en dat de betaling geregeld is; online via iDeal, PayPal, creditcard, of je legt het geld op tafel klaar.

Is de schoonmaker wel te vertrouwen?
Alle schoonmakers moeten eerst een uitgebreide selectieprocedure doorlopen voordat zij in de BOOK A TIGER database worden toegelaten. Ze hebben eerst een persoonlijk gesprek en ze moeten een Verklaring Omtrent het Gedrag inleveren. Ook vindt er nog een test-schoonmaak plaats.

Welke schoonmaakproducten moet je in huis hebben?
Zorg ervoor dat je de volgende schoonmaakproducten klaar hebt staan: stofzuiger/bezem, dweil en emmer, meerdere schone sponzen/vaatdoekjes, goede schoonmaakmiddelen, ontstopper, wc-reiniger, en glasreiniger.

Wat als de schoonmaak korter óf langer duurt dan de geplande tijd?
Als de schoonmaker er minder lang over doet om je huis schoon te maken dan gepland, hoef je uiteraard alleen te betalen voor de gemaakte uren. Wanneer de schoonmaker meer tijd nodig heeft om naar de juiste standaarden schoon te maken, word je hier tijdig op gewezen. Zo kun je dan zelf beslissen of je de schoonmaker nog langer wilt inhuren of niet.

Enne, wat kost dat nou?
De schoonmakers kunnen vanaf € 15 per uur geboekt worden. De minimumtijd die je moet boeken is 2 uur.

WINNEN!schoon
Wij mogen maar liefst 3 (!) personen blij maken met 3 uur schoonmaak! Welk huishoudelijk klusje is niet jouw favoriet? Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres! Deze actie is inmiddels afgelopen!

banner samenwerking

 

78 gedachten over “BOOK A TIGER: Jouw betrouwbare schoonmaker!

 1. Oooh geweldig! Ik ga dit weekend bevallen dus hulp is zeker welkom..ik vind het verschrikkelijk om de badkamer te poetsen.. ?

 2. Je kan beter vragen wat ik niet vervelend vind om schoon te maken ?
  Maar het ergste is toch wel de koelkast, afzuigkap, badkamer, o en echt een hekel aan stofzuigen!

  Wat zou dat lekker zijn zeg een TIGER in huis ?

 3. Als moeder van 5 loop ik continue achter de feiten aan. Zorg en aandacht voor de kinderen. Wassen strijken koken het algehele huishouden. Het kan allemaal beter..
  Het langst blijft dan ook de strijk liggen – echt zo’n uitstel rotklusje vooral x 5 en dan nog onze eigen strijk.

  Wat zou het heerlijk zijn een fris blinkend huis.

 4. Jaaa,, ik zei laatst voor de grap tegen mijn moeder dat ik voor mijn verjaardag een schoonmaakster wil
  Dus met een dikke buik en zoveeel leuke dingen die komen kijken bij het hebben van een gezin met bijna drie kinderen, is er niet zoveel tijd om schoon te maken.

 5. Wij kunnen alles gelukkig zelf nog doen, dus ik doe niet mee. Ik geloof dat er genoeg zijn, die deze hulp hard nodig hebben. Dus ik laat deze winkans maar aan mij voorbij gaan.

 6. oooooooooooooooooooooooooooooh wat een genot! Maar de meeste hekel heb ik toch aan dweilen. Ik ben er ook vreselijk slecht in, dat helpt ook niet echt mee. Maar gelukkig is deze prinses wel weer goed in koken, je kan niet alles hebben he? 😉

 7. De ramen van binnen en buiten schoonmaken stel ik altijd uit, want als ik deze vervelende en tijdrovende schoonmaakklus dan eindelijk heb geklaard, heb ik vaak dezelfde dag wel weer cadeautje van de vogels erop zitten…
  Zo frustrerend, grrr.

 8. Wat een ideale oplossing zoiets! Het eerste wat mij te binnen schiet is badkamer/keuken en ramen. Al moet ik eerlijk bekennen dat schoonmaken sws niet mijn meest favoriete bezigheid is. Ik grap wel eens of we geen schoonmaker in dienst kunnen nemen haha. Nu ik vanaf volgende week weer ga beginnen met werken/school waardoor het nog allemaal net weer iets drukker gaat worden zal het echt enorm prettig zijn als voor die tijd het huis even grondig gereinigd is door een professional.

 9. Ik persoonlijk heb echt een hekel aan ramen zemen. Maar ik doe mee voor mijn chronisch zieke moeder, die kan dit echt heel goed gebruiken, aangezien ze zelf gewoon veel klussen in huis niet kan doen. Hiermee zouden klusjes die bijna nooit (kunnen) gebeuren worden gedaan en daar zou ze zo ontzettend blij mee zijn!

 10. Zo als zo velen.de badkamer! Maar de rest van.het huis mag ook wel weer een keertje goed. Werk bijna iedere avond en overdag de kinderen die ook aandacht nodig hebben

 11. De afzuigkap schoonmaken is een crime! Stel dit altijd uit, maar ja, dan heb ik mezelf er mee…
  ik kan niet zolang mijn armen boven schouderhoogte houden.
  Maar de badkamer vind ik ook een verschrikking! Elke week weer 🙁 bahhhhh

 12. Het vervelendste klusje vind ik toch wel de badkamer soppen. Of de keuken grondig aanpakken, met die kleine hummel lijk ik altijd wel iets beters te doen te hebben 🙂
  Ik doe heeeel graag mee met deze winactie!

 13. Ben zelf huishoudelijk hulp geweest en vind schoonmaken geen probleem alleen wat ik een crime vind om schoon te maken is de vriezer en koelkast van binnen dat vind ik echt verschrikkelijk om te doen en met een man en een zoon in huis die nooit de doppen goed dicht draaien moet het vaak gedaan worden bij ons thuis.

 14. De vloer dweilen stel ik altijd uit…en laat ik dan door mij echtgenoot doen. Dat is natuurlijk beschamend erg! Dit zou mij en mijn man erg kunnen helpen!

 15. Alle klusjes met water,
  stel ik vaak uit tot later.
  Die zijn niet mijn favoriete bezigheid,
  3 uur gratis hulp daarbij lijkt mij een heerlijkheid!

 16. Wat een heerlijke prijs is dit.. het meeste hekel heb ik aan het ramen zemen van de slaapkamers aan de buitenkant. Dat gestunt met een spons op een lange stok, drijfnat worden en het nooit streeploos droog krijgen. Maar als iemand de badkamer wil boenen,de keukenkastjes een flinke beurt geven of de strijk van me wil overnemen hou ik me ook aanbevolen 🙂

 17. Het enige klusje waar ik dus echt een gruwelijke hekel aan heb is de ramen zemen…. echt te erg en ik stel dit dan ook zolang mogelijk uit.

 18. Toch echt wel de wc’s… Ik doe best veel in het huishouden al zeg ik het zelf, maar dit klusje laat ik het liefst over aan mijn lief… Sorry…

 19. Dat zou wel heeeel geweldig zijn. Het goed schoonmaken (tegeltjes boenen) in de badkamer en keuken zijn niet mijn favoriet. Moet eigenlijk wel heel nodig weer gebeuren. Dus..ik waag een kansje.

 20. Dweilen, echt verschrikkelijk!! Dus kom maar op met 3 uur schoonmaakservice van BOOK A TIGER! Kunnen wij lekker de deur uit en leuke dingen gaan doen 🙂

 21. Uiteraard kan ik deze actie niet voorbij laten gaan! Wat een gave prijs! Mijn huis is wel weer eens toe aan een grote schoonmaakbeurt! Mijn grootste frustratie is de badkamer, klein, benauwd en teveel oppervlakte te poetsen

 22. Met stip op 1: de badkamer! En zo heel groot is die niet dus blijft er vast nog wel tijd over om de keukenkastjes in te duiken!?

 23. Toch absoluut de badkamer inderdaad… Verschrikkelijk werk. En de grote beurt van de keuken is ook pas leuk als het klaar is en alles weer glanst.

 24. De badkamer schoonmaken !

  Mocht ik winnen dan geef ik de prijs graag aan mijn ouders. Die door de zorg van mijn oma en het drukke werk het zo ontzettend druk hebben.

 25. Ik heb helemaal geen klussen die ik vervelend vind om te doen maar het is wel eens fijn om verwend te worden door een week helemaal niks te doen!!

 26. Ik had een no show vandaag. Eerste keer dat ik ze heb ingehuurd omdat ik morgen mijn verjaardag vier en graag een schoon huis wilde hebben. Kennelijk vind madam de zon belangrijker dan haar werk.

   1. Ja, heb enkele keren lang in de wacht gestaan. Uiteindelijk een Duitse meneer aan de telefoon gekregen. De schoonmaakster was niet te bereiken. Andere mensen ook niet. En een alternatief werd ook niet gevonden / aangeboden. Vandaag en in de aanloop naar vandaag heb ik te vaak gehoord dat dingen niet konden.
    Ik had de afspraak eerder deze week op mijn thuiswerkdag willen hebben, maar die was niet beschikbaar (er was bijna niets beschikbaar). Vandaar dat t nu wat meer last minute is, en ik speciaal thuis moest blijven van werk en dan gebeurd er dit. Ik mag t vanavond/vannacht dus fijn zelf gaan doen… Bedankt Book a Tiger!

    1. Jeetje wat een gedoe.. En geen goede reclame… Ze gaan het dus niet Oplossen? En het bedrag dat je betaald hebt… Wat gebeurd daarmee?

 27. Nee. Toen er geen goede oplossing kwam heb ik ze gevraagd alles van mij te verwijderen. Dat ik nooit meer iets van ze wilde horen. Als het goed is, was het nog niet afgeshreven, maar dat zal ik heel goed in de gaten gaan houden! Als ze durven iets van mijn rekening af te trekken ga ik echt verdere stappen ondernemen. Ik ben goed klaar met ze.

  Weet je toevallig iemand die vandaag nog kan komen? 😉

  1. Jeetje Wil, ik hoop voor je dat het goedkomt. Waar woon je? Misschien is er van jouw woonomgeving een Facebook groep.. Dan zou je daar eventueel wel een oproep kunnen plaatsen… Er zijn zat mensen die een centje kunnen gebruiken

 28. Komt vast wel goed. De hele planning voor vandaag is helaas wel totaal in de war. Fijn, een ontspannen voorbereiding voor een druk weekend… Den Haag. Ik zal even kijken, dank je. Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.