mormel1Linda Hulscher, eigenaresse van Mormeltjes.nl vond het tijd om eens een ander soort mode aan te bieden, in plaats van alle “zuurstokroze en matrozenblauwe kleding”. Het is toch veel leuker als jouw kleintje rondloopt (of kruipt) in iets moois, dat niet iedereen al draagt?! Stoere witte, zwarte en grijze uniseks kleding, van goede kwaliteit is wat je kunt vinden in deze leuke webshop.

Ook voor mooie kraamborden en stickers kun je er terecht. Die grote ooievaar hoeft dus niet meer in de tuin te staan…je plakt gewoon zo’n stoer kraambord op het raam en iedereen weet dat jullie kleine geboren is! Tevens zijn er stoere rugzakken te koop, met naam!

20160205_185551.jpgWaar ik zelf heel enthousiast over ben zijn de alfabet-posters! Dante zit in groep 3 en is bezig met (leren) lezen en schrijven! Zoals jullie kunnen zien, hangt zijn poster al op zijn kamer. Blij en verrast was hij, toen hij zag dat zijn naam op deze poster staat. De poster is van goede kwaliteit en een ware eye-catcher. Zelfs tijdens zijn verjaardagsfeestje afgelopen weekend, stonden zijn klasgenootjes er naar te staren en riepen ze, dat ze er ook wel eentje zouden willen hebben. Je kunt er voor kiezen om de naam in blauwe of roze letters te laten afdrukken op de poster. Wij kozen uiteraard voor blauw, want roze komt echt die stoere jongenskamer niet in!

mormel3Hebben jullie overigens slabbetjes genoeg? Ze zijn hier met die kleine baby in huis bijna niet aan te slepen! Gelukkig doet de wasmachine al het werk en heb ik er verder niet echt omkijken naar. Leuk om een slabber te laten bedrukken met de naam van je kindje erop; knoeien in stijl!

Genoeg te zien (en bestellen) in de webshop van Mormeltjes.nl, veel plezier!


WINNEN!
Wij mogen een alfabet-poster weggeven aan 1 van onze lezers. Op onze Facebook-pagina zie je bovenaan het vastgepinde bericht. Laat je zoon/dochter zijn/haar naam schrijven en plaats hiervan de foto onder het betreffende Facebookbericht! Vergeet niet om de Facebookpagina van Mormeltjes te liken, anders maak je geen kans om te winnen! Op 20 februari maken wij de winnaar bekend (op Facebook).

 

 

 

4 gedachten over “Mormeltjes.nl: voor onweerstaanbare mormels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.