Afgelopen zondag 12 april werd mijn zoontje viesproetiz1r jaar. Voor het eerst gingen we zijn feestje buiten de deur vieren. We zijn met z’n allen naar de speeltuin gegaan. Ieder jaar probeer ik ervoor te zorgen, dat de kinderen die op het feestje komen, zich niet vervelen. Dit jaar kwamen de rugzakjes van SproetiZ op mijn pad!

 

SproetiZ is een webwinkel met applicaties waar je zelf mee aan de slag moet gaan. Met je eigen strijkbout en een hippe applicatie ziet dat ene shirt, kussen of die tas er veel gaver uit.  Maak een keuze uit de full colour en folie applicaties en leef je uit!

Naast applicaties vind je bij SproetiZ ook nog sieraden voor kleine en grote dametjes, rokjes en meer…altijd wat leuks!

Van SproetiZ ontving ik  voor alle vriendjes en vriendinnetjes die naar het feestje kwamen, een rugzakje inclusief strijkapplicaties van een hip plaatje. Ook stonden de namen van de kinderen er op.  Ik mocht zelf uit het grote assortiment de plaatjes en de kleuren kiezen. Omdat er jongetjes en meisjes kwamen, had ik twee verschillende kleuren en ook twee verschillende afbeeldingen. De meisjes hadden een hertje en de jongetjes een brandweerauto. Gelukkig was Anita van SproetiZ zo lief, om er ook nog een dino bij te doen. Er kwam namelijk ook een iets ouder jongetje, en die hebben vaak net iets minder met brandweerauto’s.

sproetiz3De levering van de rugzakjes was ruim op tijd. Dit gaf ons de tijd, om alles goed voor te bereiden en de applicaties er op te strijken, voordat het feestje begon!

In de speeltuin hadden we 1 tafel met de rugzakjes. Hier mochten de kinderen de tasjes versieren met textielstiften! Deze zaten ook in het pakketje, dat we van SproetiZ kregen. Op deze manier is alles vrijwel meteen klaar en kost het op de dag zelf, niet zo heel veel voorbereiding.

De kinderen vonden het fantastisch om de rugzakjes geheel naar hun eigen smaak te maken. En natuurlijk was het nog veel leuker, om de rugzakjes achteraf mee naar huis te nemen!

sproetiz2Voor ons een geslaagd verjaardagsfeestje met een geslaagd cadeautje voor alle kleine gasten.  En speciaal voor de jarige job, is er dan ook nog een leuk cadeautje bij, om iets anders naar keuze te voorzien van een strijkapplicatie!

Naast rugzakjes kun je bij SproetiZ ook nog kiezen voor een etui, toilettas, schort of een koksmuts. De prijs ligt gemiddeld zo rond de 7 euro. Goed te doen dus voor een kinderfeestje!

Neem snel een kijkje op de website van SproetiZ en begin alvast met het plannen van je kinderfeestje!

/Mirjam

Een gedachte over “Een geslaagd kinderfeestje met de complete pakketten van SproetiZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.