Het populaire duo Buurman & Buurman vormt het stralende middelpunt van een gloednieuwe spellenlijn die spellenuitgever Just2play dit jaar lanceert. De eerste titels, de Buurman & Buurman Puzzel en Buurman & Buurman Memo, verschijnen in mei en zijn bij uitstek geschikt voor jonge kinderen. Later dit jaar volgen meer Buurman & Buurman spellen. Of je nu opgegroeid bent met Buurman & Buurman of deze klungelige, maar aandoenlijke buurmannen nog niet kent: de Buurman & Buurman spellenlijn zal jong en oud aanspreken. Zoals de buurmannen zelf zeggen: A Je To! (En dat is het!)

buurman2De poppenserie Buurman & Buurman is in 1976 in Tsjechië ontstaan als Pat & Mat en van de serie zijn meer dan 80 afleveringen gemaakt, die jarenlang bij VPRO zijn uitgezonden en ook op DVD enthousiast werd ontvangen. De twee onhandige, maar vindingrijke buurmannen zijn nog onverminderd populair en krijgen nu dus een eigen spellenlijn. De eerste producten die in mei verschijnen, zijn:

Buurman & Buurman puzzel
De Buurman & Buurman puzzel bevat een grappige puzzel van 50 stukjes van het herkenbare duo en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Klus jij deze leuke puzzel in elkaar?
Consumentenprijs: € 6,99

buurman1Buurman & Buurman Memo
Vind Buurman bij de juiste Buurman en zoek het juiste gereedschap bij elkaar met dit grappige memoryspel. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en van minimaal 2 tot en met 6 spelers.

Consumentenprijs: € 6,99

De eerste producten zijn vanaf mei 2014 verkrijgbaar. 
Dit najaar volgen meer Buurman & Buurman spellen van Just2play. Samen klussen en spelen met Buurman & Buurman was nog nooit zo leuk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.