Uit de dino-fase zijn we nog strugzak1eeds niet en het lijkt erop, dat dit voorlopig ook nog niet gaat gebeuren. Niet erg hoor, want het is nou eenmaal een stoere jongen, die kleine vent van mij. Op zoek naar een nieuwe rugzak mét dino’s dan maar. De oude rugzak is namelijk he-le-maal versleten! Ik kwam terecht bij Duifhuizen en mijn oog viel op de perfecte rugzak voor mijn zoon!

Als ik op zoek ga naar een nieuwe rugzak voor de kleine man, let ik erop dat hij van goede kwaliteit is en niet al te groot. Tenslotte moet alleen zijn lunch erin passen en zo nu en dan wat mooie kunstwerken, die hij gemaakt heeft op school. O ja…en typisch voor jongens…aan die eis moet de tas ook wel voldoen.

duif2De stoere T-rex afbeeldingen op de rugzak, passen helemaal bij mijn grote dino-fan. Vol trots loopt hij dan ook rond op het schoolplein! De kleuren zijn camouflage-achtig, wat het geheel nog stoerder maakt!

Voor de echte stoere jongens is deze rugzak van Zebra Trends onmisbaar! Met het voorvak en ruime hoofdvak heeft het rugzakje genoeg ruimte om alles mee te nemen naar school of een dagje weg. De verstelbare schouderbanden zorgen dat het rugzakje altijd op de goede lengte zit zodat je kind het zelf kan dragen!

Deze rugzak is voorzien van:

  • Voorvak met afsluitende rits
  • Hoofdvak met afsluitende rits
  • Twee opbergvakken en een ritsvak in het hoofdvak
  • Handvat aan de bovenzijde
  • Gewatteerde verstelbare schouderbanden

One thought on “Fijne rugzak met dino’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.