ziezieAls je op dit moment naar buiten kijkt, dan zal het hoogstwaarschijnlijk ordinair Nederlands herfstweer zijn, dat je ziet! Wij zitten hier in het Gooi al de hele dag daar tegenaan te kijken in ieder geval! Toch schijnt zo nu en dan het zonnetje nog lekker en daar geniet ik dan nog even dubbel van! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan echt niet autorijden zonder zonnebril, als de zon zo schijnt. Ook al is het een flauw herfstzonnetje, ik kan er gewoon niet tegen! Tijd voor een nieuwe zonnebril dus, om flitsend de herfst (en winter…en de andere seizoenen) door te komen! Ik deed mezelf een Ray-Ban cadeau, te koop bij ZIEZIE!

ZIEZIE is hét online adres waar je terecht kunt voor een uitgebreid scherp geprijsd assortiment merkbrillen en –zonnebrillen van topmerken als Ray-Ban, Oakley, CK en Tommy Hilfiger, maar ook voor een complete bril uit de eigen ZIEZIE Eyewear collectie!

rayban1Volgens de beschrijving gaat het om een mannen-model, maar ik vind dit juist een model dat geschikt is voor dames en heren. Niet heel veel monturen staan mij goed en deze past perfect. Ook mijn vriend pikt mijn bril nu weleens in…een uni-sex model zou ik het dus eerder noemen, dan een mannenmodel.

De levering van de bril is kewpid-wp-1444926803133.jpegurig verlopen. Na bestellen, werd deze snel bezorgd. Goed ingepakt en zelfs met een leuk extraatje erbij, namelijk een Powerbank. Dat is altijd handig, aangezien de meeste stopcontacten in ons huis vaak bezet zijn en ik toch graag mijn telefoon wil opladen. Nog handiger: naast het bed, aan mijn kant, zit niet eens een stopcontact. Toch lastig als mijn mobiel leeg is en de wekker gaat niet af!

Heb jij vaak en zonnebril op tijdens het autorijden?

Een gedachte over “Hallo herfstzon! Ray-Ban op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.