dsrlogoAfgelopen dinsdag, om 09:30 uur belde er een aardige meneer aan. Deze meneer kwam onze High Tea in a box brengen. Wat is dat zul je denken? Nou, het is precies wat je denkt dat het is. Een High Tea, maar dan aangeleverd in een cateringdoos. Na een kort maar prettig gesprek met de meneer van DSR food, nam ik de doos mee naar binnen en zijn vriendlief en ik meteen gaan kijken wat er allemaal in zat.

wpid-20150310_095616.jpgAllereerst moet ik jullie zeggen, dat alles er keurig netjes en smakelijk uitzag, de presentatie kreeg dus meteen al een 10. Zou het net zo lekker zijn als dat het eruit ziet, vroegen wij ons af. We besloten tijdens lunchtijd om dit eens uit te gaan testen. De doos werd in de koelkast gezet, vriendlief ging sporten en ik nog eventjes aan het werk voor de blog. Ondanks mijn rammelende maag rond een uurtje of 11 (ik ontbijt bijna nooit), heb ik me toch in weten te houden tot mijn vriend weer thuis was. Toch tussendoor nog eventjes gebeld of hij al een idee had, hoe laat hij er ongeveer weer zou zijn. De klok in de gaten houden dus, want ik wilde het allemaal wel op een gezellige manier presenteren.

Eindelijk, 12:15 uur ging de voordeur open! Inmiddels had ik de broodjes en wraps al op een bordje neergelegd, dus we konden meteen “aanvallen”. We begonnen met de wrap, gevuld met zalm. Ik ben zelf dol op vis, maar mijn vriend iets minder. Hij lust het wel, maar zou het zelf nooit ergens bestellen. De zalm in deze wrap daarentegen, beviel hem net zo goed, als dat hij mij beviel. Goede zalm dus! Daarna was het tijd voor de dubbele sandwich. Grappig dat het brood oranje-kleurig was, dit zie ik namelijk niet dagelijks. Het brood was ontzettend vers en rijkelijk belegd, ook hier weer een hele dikke plus voor dus. Toen de wrap met kip en roomkaas, wederom genieten….niet te zout, gewoon helemaal goed. Als “toetje” namen we allebei een petit four, hij de oranje en ik de roze. Dit kon er nog maar net bij, want onze buikjes waren echt gevuld.wpid-20150310_121803.jpg

In de avond hebben we genoten van een kopje thee, stukje boterkoek, een overheerlijke brownie en wat bonbons. De gezellige paaseitjes die erbij zaten liggen nog op ons te wachten. Een hele geslaagde High Tea in etappes dus, waar we echt van hebben genoten!

Over DSR food
De wortels van DSR food liggen in het Oosten van het land, in Twente. Vanaf 2008 staat Sylvia Rensink als franchisegever aan het roer van DSR food. Na eerst twee jaar als franchisenemer te hebben gewerkt, heeft ze de formule overgenomen en alle praktijkervaring gebruikt, om een bloeiende cateringservice en franchiseformule op te zetten. Sylvia Rensink bestiert zelf de vestiging in Enschede en gebruikt haar know-how op het gebied van catering, om de franchiseformule uit te breiden met nieuwe vestigingen en een gedegen assortiment.

Wat je zeker terug zal vinden in de producten is een stukje Twentse mentaliteit; waar voor je geld en het uitleveren van een eerlijk product. Dat uit zich al op de website; “What you see, is what you get !”.

wpid-20150310_095631.jpgHet assortiment
DSR food
biedt een breed assortiment voor catering. Of je nou op zoek bent naar heerlijke borrelhapjes,voor op het 25 jarig huwelijksfeest van je ouders, een buffet wilt serveren aan jouw gasten voor je 50e verjaardag, of gewoon tijdens een tuinfeest heerlijk wilt BBQ-en, bij DSR food ben je aan het goede adres. Nieuwsgierig naar het assortiment? Klik op deze link en laat je verbazen door het grote aanbod!

Verschillende vestigingen
DSR food
heeft diverse vestigingen door heel Nederland met vele enthousiaste franchisenemers die allemaal aan het roer staan van hun eigen onderneming. Kijk hier of zich een DSR food bij jou in de buurt bevindt.

Bestellen gaat heel makkelijk door even te bellen of door het invullen van het bestelformulier. NB: Er kan ook rekening worden gehouden met dieetwensen! Particulieren betalen contant bij levering, bedrijven kunnen op rekening betalen. Afspraken hierover kunt u maken met jouw lokale DSR food vestigingwpid-20150310_095644.jpg

Voor meer informatie verwijs ik jullie graag door naar de website van DSR food! Wij vinden dit bedrijf een hele grote aanrader! Alvast eet smakelijk.

banner samenwerking

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.