klenzVroeger, toen ik regelmatig bij mijn opa & oma thuis in bad zat, speelde ik uren (tot het water koud was) met allerlei lege shampoo-flessen, sponzen en waterflesjes. Kids Klenz ontwikkelde ontzettend coole verzorgingsproducten voor kids, om mee te spelen in bad en/of onder de douche. De producten zijn namelijk allemaal gemaakt in de vorm van een groot puzzelstuk.

Een combinatie van milde, verzorgende bad- en doucheproducten én speelgoed voor kids? Dat is de nieuwe Kids Klenz Collectie! Deze lijn met vrolijke flacons bad- en douchegels maakt de dagelijkse verzorging van peuters en kleuters tot een moment van intens, fantasievol speelplezier!

Helaas, hebben wij geen bad, dus heeft de kleine jongen zich alleen onder de douche kunnen wassen met Kids Klenz. De geur is subtiel, maar blijft wel lang hangen. Ik vind het zelf een erg aangename geur, die goed past bij kinderen.

De dochters van #Lmcmr hebben overigens wel met de producten gebadderd en die waren dol enthousiast. Ook zij vinden het lekker ruiken. Het schuimt niet heel erg, maar ze hebben zich kostelijk vermaakt met de grote puzzelstukken.

De Kids Klenz-lijn biedt alles dat nodig is voor de kleintjes om zowel lekker fris en verzorgd te zijn, als vrolijk en vooral met veel plezier van hun dagelijkse bad- of douchemomenten te kunnen genieten.

Wij raden de producten van Kids Klenz dan ook van harte aan! Ook leuk om cadeau te doen!

klenz3Kleurrijke flacons in de vorm van grote puzzelstukken
Kids Klenz is een unieke, vrolijke collectie van verzorgende Shower Gels en Bubble Baths voor kleine kinderen die hen, vanwege de vormgeving, bijzonder zal aanspreken. De lijn werd speciaal ontwikkeld om het dagelijks baden of douchen van peuters en kleuters tot een moment van puur plezier te maken. Iedere pompflacon heeft de vorm van een groot, kleurrijk puzzelstuk. Deze flacons kunnen eenvoudig in elkaar geklikt worden tot een lijn van Kids Klenz-flacons. Ook wanneer de flacons leeg zijn, hebben kids er nog jarenlang speelplezier van.

Milde bad- en doucheformules voor kleine piraatjes en dansende prinsesjes
De lijn van Kids Klenz bestaat uit verzorgende formules voor onder de douche en in bad die mild zijn voor de kinderhuid. Speciaal voor kleine boys hebben de flacons van de Shower Gel en Bubble Bath afbeeldingen van een stoere piraat en een vrolijke haai. Voor kleine girls hebben de flacons afbeeldingen van dansende prinsesjes. Wie er eenmaal één heeft, wil ze vast en zeker allemaal sparen om de KidsKlenz-puzzel compleet te maken!

Hand Wash, Shampoo en Conditionerklenz2
In navolging op de Shower Gels en Bubble Baths zal de lijn van Kids Klenz in de loop van 2015 worden uitgebreid met Shampoos en Conditioners. Ook deze lijn bestaat weer uit kleurrijke flacons in de vorm van grote puzzelstukken die je kunt sparen, met daarop afbeeldingen van papegaai piraat, een lachende zeester, een vrolijke walvis en een vriendelijke krokodil.

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:
De producten van Kids Klenz worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.

De Kids Klenz Collectie is verkrijgbaar bij 300 grotere filialen van Albert Heijn en via www.albert.nl

Verkoopprijs:
• Kids Klenz Shower Gel € 2,79/250 ml.
• Kids Klenz Bubble Bath € 2,79/250 ml.
• Kids Klenz Hand Wash € 2,79/250 ml.
• Kids Klenz Shampoo € 2,79/250 ml. verkrijgbaar in de loop van 2015
• Kids Klenz Conditioner € 2,79/250 ml. verkrijgbaar in de loop van 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.