stapeldierenDrie stapeldieren in vrolijke kleuren: een nijlpaard, een olifant en een krokodil. Goed voor de ontwikkeling van baby’s fijne motorische vaardigheden! Uw kind kan de dieren in iedere gewenste volgorde stapelen. Het stapelen gaat altijd goed! Goed voor baby’s zelfvertrouwen en probleemoplossende vaardigheden!De stapeldieren hebben precies het juiste formaat voor kleine handjes. Ieder dier heeft zijn eigen kleur en geluidje. Stimuleert de visuele vaardigheden en luistervaardigheid. Het nijlpaard heeft een doorzichtige neus met gekleurde kralen die rammelen als je ermee schudt – zo leert baby over oorzaak en gevolg!

Kenmerken
• Het stapelen gaat altijd goed en kan nooit fout gaan!
• Stapelen, uit elkaar halen, door elkaar husselen en opnieuw stapelen!
• De dieren hebben verschillende kleuren en ieder dier heeft zijn eigen geluidje • Precies het juiste formaat voor kleine handjes om vast te houden en mee te stapelen
• Bevordert de fijne motorische vaardigheden, oog-handcoördinatie en meer!
• Set bevat een nijlpaard, een olifant en een krokodil

Leeftijd : 6 – 36 maanden

Meer informatie over de verkooppunten vind je hier.

stapeldieren1WINNEN!
Wij mogen 1 setje stapeldieren weggeven! Voor wie doe jij mee?
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

(Visited 171 times, 1 visits today)

88 thoughts on “Fisher-Price Stapeldieren

 1. Dit zou een mega leuk kado zijn voor onze dochter. Door een heel lange ziekenhuis opname loopt ze motorisch achter. Dus dit leuke speelgoed zou fijn zijn en heel welkom.

 2. Voor onze 2e die over 11 weken komt, doe ik graag mee 🙂 Dit keer wordt het een kleine meid, die kan hier vast van genieten en zo haar motoriek stimuleren. Plus grote broer speelt ook nog steeds graag met dit soort dingen 😉

 3. Ik zou graag mee doen voor mijn nichtje en neefje ( een tweeling) van bijna 2 jaar, ze zijn dol op bouwen en deze leuke set zouden erg leuk vinden.

 4. Leuke voor ons neefje! Kan hij leuk mee spelen als hij bij zijn peetoom en tante op bezoek komt 🙂

 5. Voor mijn lieve zoontje Samuel die over 20 dagen 1 wordt hebt hij gelijk een leuk cadeautje voor zijn verjaardag.

 6. Bijna onmogelijk om te winnen aan de hoeveelheid reacties te zien, maar hoop toch dat mijn zoontje blij gemaakt mag worden met deze leuke stapeldieren!

 7. Ik doe mee met deze winactie voor mijn dochtertje Amy van 7 maanden. Nu al gek op stapelblokken en speelgoed met geluid, dus de stapeldieren zal ze geweldig vinden.

 8. Fisher Price heeft echt leuk speelgoed voor de kleintjes! Deze zou graag winnen voor het dochtertje van mijn vriendin.
  Ik krijg altijd kleren van haar voor mijn zoontje, hoop haar zo eens iets terug te kunnen geven.

 9. Voor mijn schoonzus die op springen staat, mijn nieuwe neefje of nichtje komt eraan en ik zou dit een super leuk kraamcadeau vinden om te geven!
  Karen Vonk

 10. Leuk , Zowel dochter als schoondochter zijn in juli uitgerekend dus denk dat hij hier bij oma blijft staan 😉

 11. Ik doe graag mee voor een vriendin om haar te verrassen. Ze is een half jaar geleden moeder geworden van tweeling jongens! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.