kidi3Zoals jullie weten, zijn wij pasgeleden een weekje op vakantie geweest naar Turkije. Meestal maken vriendlief en ik, foto’s met onze telefoon en dat is voor ons altijd prima. De kleine man heeft uiteraard nog geen mobiele telefoon, maar wilde toch ook graag foto’s kunnen maken. Vlak voor de vakantie, werd een pakketje bezorgd….zijn gebeden waren gehoord; in het pakketje zat de VTech Kidizoom Action Cam. Die werd dus meteen in de koffer gemikt, zodat ‘ie absoluut niet vergeten kon worden.

In het vliegtuig begon meneertje al te fotograferen en de camera is de hele vakantie zijn beste vriend geweest. Ook onder water zijn er een hoop foto’s gemaakt, wat natuurlijk ontzettend stoer is! O ja en op jeep-safari in de bergen, daar kwam hij natuurlijk helemaal goed van pas. Ik kan me zo voorstellen, dat deze super gadget weleens, de musthave van het jaar 2015 gaat worden!

kidi2De onwijs gave Kidizoom Action Cam, is een superslimme, stevige actiecamera waarmee de stoerste acties, stunts en overwinningen worden vastgelegd. Met de bijgeleverde accessoires laat hij zich ook met gemak monteren op de kinderfiets, -helm of het skateboard, maar hij kan dus ook, met de waterdichte behuizing op ontdekkingsreis onder water. Tot wel 2 meter diepte!

De Action Cam kan tegen een stootje en op het heldere LCD-scherm zijn acties meteen terug te zien. Dankzij een 4GB microSD-kaart (apart verkrijgbaar) kunnen maar liefst 34.000(!) foto’s of 130 minuten filmopnames worden gemaakt.

kidi1Foto’s en filmpjes bewerken kun je trouwens ook met de Action Cam. Met grappige effecten, stempels en kaders worden zelfs de suffe of mislukte foto’s, met terugwerkende kracht legendarisch gemaakt. Het apparaat is eenvoudig te koppelen aan computer, laptop of de tablet. En als je eventjes toe bent aan rust, kun je altijd nog één van de drie ingebouwde spelletjes spelen.

Verkoopprijs: VTech Kidizoom Action Cam voor stoere kids van 5 tot 12 jaar
€ 49,95 – € 59,95.

Verkoop- en productinfo: VTech Electronics Europe B.V.,
tel: +31 (0)49.545.91.11 of kijk op www.vtechnl.com.

Online bestellen kan o.a. bij:
[bol_product_links block_id=”bol_555b760044bf0_selected-products” products=”9200000037808272″ name=”kidi” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.