pietertVanochtend is ’s wereld bekendste postbode Pieter Post met zakken vol post en speelgoed op bezoek geweest bij de kinderafdeling van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ter introductie van zijn eigen speelgoedlijn van spellenfabrikant BOTI ging Pieter Post langs bij de zieke kinderen voor een Meet & Greet en nam hij alle post mee die kinderen uit heel Nederland voor hen hadden gemaakt. In de centrale hal nam Fenne namens alle kinderen van het WKZ de post, het speelgoed en een prachtige taart in ontvangst, waarna Pieter Post langs de kinderafdelingen ging om de kinderen een handje te schudden en hen even in het zonnetje te zetten.

Het was een drukke bedoening in het Wilhelmina Kinderziekenhuis vanochtend. Pieter Post, die eerder alle kinderen in Nederland had opgeroepen om hem leuke kaarten, tekeningen en kleurplaten te sturen, ging op bezoek bij de kinderafdeling van het WKZ om daar alle post en speelgoed te bezorgen. In totaal zijn maar liefst 621 poststukken bezorgd en Pieter Post deelde deze dan ook graag uit aan alle kinderen. Als klap op de vuurpijl was er een heerlijke Pieter Post taart voor de kinderen en het ziekenhuis ontving een donatie van het gloednieuwe Pieter Post speelgoed, zodat patiëntjes die er niet bij konden zijn ook later nog van zijn avonturen kunnen genieten. Na alle harde werk keerde Pieter Post voldaan terug in Groenbeek.

Over Pieter Post speelgoed (lees hier een review van ons!)
Dit voorjaar brengt speelgoedbedrijf Big On Toy Innovation (BOTI) het speelgoed van Pieter Post, de meest bekende postbode van de wereld, naar Nederland! Vanaf heden kunnen kinderen meegaan op Pieter’s postronde en met alle bewoners van Groenbeek de meest spannende avonturen beleven! Naast de diverse figuren uit de serie, zijn de blitse voertuigen beschikbaar waarmee Pieter de post rondbrengt, waaronder zijn herkenbare rode bestelbus. Met een speelset van het postkantoor erbij kunnen kinderen zich volledig in de wereld van Pieter Post wanen. Postkantoortje spelen was nog nooit zo leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.