Dat de zomer weer begonnen is blijkt wel aan hoe vaak onze oudste weer aan ons bed staat. Er schijnen namelijk met grote regelmaat muggen bij hem op bezoek te komen in zijn slaapkamer. Soms wuif ik het weg…ik ben namelijk niet van plan om iedere nacht mijn bed uit te gaan…maar soms ga ik er ook wel eens uit om op jacht te gaan naar deze irritante zoemende beestjes. Ik weet namelijk hoe irritant het is, als er zo’n prik-beest om je heen vliegt. En als je geprikt wordt, dan jeuken die bultjes verschrikkelijk. Maar, vanaf nu is de jeuk voorbij…er zijn namelijk intelligente pleisters op de markt gebracht, die ervoor zorgen dat de jeuk heel erg snel weer verdwijnt. Onzin? Nee, zeker niet..de pleisters van Moskinto werken echt!

Weetje over muggen: Alleen de vrouwelijke muggen steken (of bijten), omdat zij eiwitten uit ons bloed nodig hebben voor de ontwikkeling van hun eitjes. Mannelijke muggen overleven met de nectar van bloemen.

Hoe ontstaat een muggenbult en waarom jeukt deze eigenlijk?
Wanneer een mug ons bijt, boort ze met haar scherpe monddelen een gaatje in een bloedvat. Tegelijkertijd brengt ze speeksel met een antistollingsmiddel in de huid waardoor ons bloed vloeibaar blijft en op die manier kan de mug ons bloed blijven drinken. Het muggenspeeksel zorgt voor een reactie in de huid, waardoor de muggenbult ontstaat. Na een muggenbeet komt in ons lichaam de stof histamine vrij om het muggenspeeksel onschadelijk te maken, hetgeen de jeuk veroorzaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=59pvGixCafc

Hoe werken de Moskinto pleisters?
De pleisters werken even eenvoudig als effectief! Je plakt ze direct over de jeukende muggenbult. De pleister zorgt ervoor dat de druk van de muggenbult wordt verminderd en daardoor neemt de jeuk snel af. Wij hebben ervaren dat de jeuk vaak binnen 10 tot 20 minuten helemaal weg is. Verder voorkomt de pleister het openkrabben van muggenbulten. Hierdoor heb je geen kans meer op wondjes of infecties. De Moskinto pleisters zijn waterbestendig en kunnen 4 tot 7 dagen blijven zitten. Daarna laten ze vanzelf los.

Weetje over de Moskinto pleisters: CE gemarkeerd medisch hulpmiddel

100% vrij van chemicaliën
Moskinto is een volledig nieuwe manier van het verlichten van jeuk door muggenbeten dankzij unieke pleisters, die 100% vrij zijn van chemicaliën of hulpstoffen en ook nog eens latexvrij en waterbestendig. De pleisters zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.

Handig meeneemdoosje
De afmeting per pleister is  27 mm x 20 mm. Het handige meeneemdoosje bevat 24 pleisters.

Moskinto wordt op de Nederlandse markt gebracht door Mediphos OTC Consumer Health B.V. te  Renkum en is o.a. hier verkrijgbaar.

WINNEN!
Wij mogen drie doosjes Moskinto weggeven. Laat hieronder eventjes weten dat je meedoet en vergeet niet om je naam + een geldig mailadres te vermelden. Deze actie is inmiddels afgelopen!

35 gedachten over “Moskinto, de intelligente pleister bij jeuk door muggenbeten

 1. Oh dat zou een mooie uitkomst kunnen zijn voor mijn zoontje, die enorme bulten krijgt! zo sneu…en vooral die jeuk is ondraaglijk voor hem:(

 2. Oe dat zou perfect zijn voor mijn dochter. Die is allergisch en krijgt gigantische plakkaten, soms wel 5 cm in doorsnee…dus als we er dan snel bij kunnen zijn! Ik waag graag een kans!

 3. Dat zou wel handig zijn! Mijn man en zoontje hebben vrij vaak last van muggenbeten, doe daarom zeker mee.

 4. Heel graag, onze dochter krijgt heel vaak een reactie op de bulten en dan worden ze enorm groot en gaan gepaard met veel jeuk. Op tijd deze pleisters plakken, helpt misschien.

 5. Vroeger moesten ze mij altijd hebben maar sinds onze dochter geboren is, zit zijn onder de jeukbultjes vanaf het moment dat de eerste mug ontwaakt.
  Zij zal deze pleisters geweldig vinden.

 6. Daar doe ik heel graag aan mee. Een van mijn kindjes is blojkbaar heel erg lekker voor muggen. Altijd wel bulten, zelfs met horren voor de ramen.

 7. Aangezien ik ook dit jaar weer als “zeer lekker” wordt ervaren door mevrouw mug en co zouden deze pleisters een uitkomst zijn voor mij. Ik ga duimen! (En op muggenjacht want as we speak hoor ik weer gezoem rond mijn hoofd)

 8. Wat een mooie winactie, ik loot graag mee. We worden altijd helemaal lek geprikt door de muggen dus deze mooie prijs komt zeker van pas!

 9. Deze pleisters lijken me een enorme uitkomst. Ik hoop dat ze ook voor de gevoelige huid geschikt zijn. Mijn kleine man is altijd enorm de klos. Gisteren vroegen ze nog of hij de waterpokken had 🙁

 10. Wat super handig! Zou dit graag winnen voor mijn jongetjes! Ben benieuwd of het bij hun ook echt werkt!!! Had er nog nooit van gehoord

 11. Lijkt me superhandig; ik zou het graag eens uitproberen! want die ellendige muggen inderdaad ook; de kinderen zitten altijd vol muggenbeten!

 12. Ik had nog nooit van deze pleisters gehoord! Ik doe ook meteen gráág mee aan de winactie, want onze pleegzoon is nu al helemaal opengekrabt! En het is nog maar mei!!! Ik zou gráág zelf willen ervaren dat het werkt, dus ik ga hard duimen! 😉

  Fijne dag!!

 13. Superhandig, wij zijn altijd de pineut en krijgen dan van die enorme muggenbulten. Fijn dat daar nu pleisters voor zijn !

 14. Dit wil ik graag proberen voor mijn zoontje. Hij heeft zijn eerste muggenbulten alweer te pakken en opengekrabt. Kan er ook vaak niet van slapen.
  Ik ben heel benieuwd of dit echt werkt.

 15. Mijn zoontje krijgt hele grote bulten wanneer hij gestoken is. Het lijkt een allergische reactie? Helpen ze dan ook tegen de jeuk? We willen het graag testen.

 16. Dit zou wel een een uitkomst kunnen zijn! Willen we heel graag proberen, want muggebulten zijn bij ons vaste prik 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.