Het gehoor van baby’s en peuters is in de eerste paar jaar volop in ontwikkeling en ook nog eens heel erg kwetsbaar. Ook daarna blijft dit orgaan belangrijk om te beschermen. Zonder dat je erbij stilstaat, stel je je kind(eren) toch vaker bloot aan harde geluiden dan je door hebt. Dit kan op jonge leeftijd al gehoorbeschadiging veroorzaken.. en dat wil je natuurlijk niet. Ook kan een oorkap dienen als middel om de concentratie bij kinderen te bevorderen, bijvoorbeeld in de klas. Dante heeft de oorkap getest in de klas en in het vliegtuig, hieronder lees je zijn bevindingen.

Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar
De CoolKid is een oorkap voor kinderen vanaf drie jaar, die je kunt gebruiken om prikkels van buitenaf te weren. Daardoor wordt de concentratie bevorderd en voelen veel kinderen zich rustiger en meer op hun gemak. Dat maakt hem ideaal voor zowel op school als thuis. Je kunt de oorkap natuurlijk ook gebruiken tijdens evenementen en andere gelegenheden, zoals op festivals en bij vuurwerk.

Comfortabel
De oorkap zit comfortabel, omdat hij zacht aanvoelt. Hij sluit beide oren helemaal af, maar je kunt gelukkig nog wel wat horen. Het helpt wel om je beter te concentreren tijdens bijvoorbeeld het rekenen, of het maken van een toets. Ook in het vliegtuig is het heel erg fijn, omdat je alle harde geluiden kunt buitensluiten. Eenmaal op hoogte, deed Dante zijn vliegdopjes uit en zijn oorkap op… hij viel na 5 minuten al in slaap en heeft geen last gehad van alle herrie in het vliegtuig.

Makkelijk op te bergen
Door het handige tasje, kun je de oorkap opbergen zodat hij niet kapot kan gaan, of kwijt kan raken. Je vouwt hem als het ware in elkaar en je schuift hem zo in het tasje, easy as that!

WINNEN!
Wij mogen een Coolkid! oorkap met tasje weggeven. Belangrijk is dat je hiervoor de Facebookpagina van Koppie Erbij een like geeft en een reactie achterlaat op ons vastgezette bericht over deze actie op onze eigen Facebookpagina. Deze actie is inmiddels afgelopen!

Koppie erbij (powered by CoolSafety)

8 thoughts on “Review: CoolKid! Oorkap

  1. Dit zoeken wij, de kinderen mochten nog niet naar muziek luisteren, slecht voor de oren, vroeg doof niet leuk. Had al gelezen dat dit bestaat. Geweldig eigen muziek luisteren met mate maar ook lange ritten, beter voor de oren. en papa en mama ook even geen kinderliedjes.

  2. Dit kan mijn zoontje wel gebruiken in de klas. Ook handig voor een aantal evenementen die deze zomer gepland staan! Loot graag mee.

  3. Doe graag mee voor mijn zoontje, dit kan hij wel gebruiken op school. Deze zomer staan er nog wat dingen op de planning waar dit ook wel van pas kan komen!

  4. doe graag mee voor mijn kleinzoontje kan dat goed gebruiken is vlug afgeleid in de klas en thuis wanneer hij zijn huiswerk maakt en kan ook moeilijk tegen veel lawaai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.