col2Kinderen zijn dol op Meneertje Pech! Hij is de snelle, leuke manier om bulten, blauwe plekken en lichte pijn te verzachten. Een coldpack voor kinderen die niet té koud is en ook warm kan worden om pijn te verzachten.

Koel gebruikt, verlicht de thermische gel­pack het ongemak van zwellingen en blauwe plekken. Het is tevens verzachtend voor hoofdpijn, insectenbeten en na blootstelling aan de zon. De coldpack kan ook gebruikt worden om warm pijn te verlichten als er geen zwellingen zijn. Voor de dagelijkse tuimelingen van kinderen onderweg ­ Meneertje Pech is de vriendelijke manier om tranen comfort!

Voor het gebruik van cool: bewaar Meneertje Pech in de koelkast, zodat hij klaar is wanneer uw kind hem nodig heeft. Plaats op pijnlijke plaats voor 2­5 minuten om ontstekingen te verminderen.
Voor het gebruik van warm: plaats Meneertje Pech in heet (niet kokend) water gedurende 5 minuten. Verwijder voorzichtig en test temperatuur op de rug van de hand. Plaats op getroffen gebied voor 5-­10 minuten.

col1Opslag: Bewaar de coldpack hygiënisch in de koelkast. Na gebruik wassen in een warm sopje en goed drogen. Controleer of het product schoon is voor elk gebruik.

Veiligheidsinstructies: geen magnetron en niet in vriezer bewaren. Gebruik altijd onder toezicht van volwassenen. Alleen voor uitwendig gebruik. De coldpack bevat een veilige gel met Bitrex TM, een bittere substantie die inname ontmoedigd. Indien de gel ingeslikt is, veel water drinken en raadpleeg indien nodig uw huisarts.

Een Coldpack is in geen enkel huishouden ondenkbaar, het gebeurt met regelmaat dat er een ongeluk is waarbij koeling te pas moet komen. De zakken diepvries erwten, smeltende ijsklontjes en andere ongelukkige manieren zijn met een Coldpack in huis verleden tijd.

Wij mogen Meneertje Pech Coldpack testen. Gelukkig is er hier nog niemand die zich zoveel pijn heeft gedaan dat we Meneertje Pech moeten gebruiken. Dus spelen we ziekenhuisje. De oudste zoon is de dokter, de 2 middelste zijn de zieken en de jongste is de verpleegster die alles doet wat haar opgedragen wordt door de dokter. Zo gezegd zo gedaan… De eerste komt bij de dokter en zijn assistent en de dokter komen tot de conclusie dat een Coldpack uitkomst biedt voor de lichte kneuzing (heeft deze moeder ingefluisterd en de tienerzoon begrijpt gelukkig waarom dus speelt het spelletje braaf mee). De coldpack komt tevoorschijn en nu kan ik kijken wat de reactie is. De kinderhandjes kunnen de coldpack makkelijk vast houden en ze reageren alle 4, inclusief de tiener, positief op Meneertje Pech. Aangezien Meneertje Pech ook warm te gebruiken is bij pijntjes kan dit zeker uitkomst bieden zodra dit nodig is. Voor nu bergen we Meneertje Pech nadat deze door een sopje is geweest weer op in de koelkast. De kinderen gaan verder met spelen en we hopen dat Meneertje Pech een lange tijd niet nodig is.

Snel overzicht
Kinderen zijn dol op Meneertje Pech! Hij is de snelle, leuke manier om bulten, blauwe plekken en lichte pijn te verzachten. Een coldpack voor kinderen die niet té koud is en ook warm kan worden om pijn te verzachten. Koel gebruikt, verlicht de thermische gel­pack het ongemak van zwellingen en blauwe plekken. Het is tevens verzachtend voor hoofdpijn, insectenbeten en na blootstelling aan de zon. De coldpack kan ook gebruikt worden om warm pijn te verlichten als er geen zwellingen zijn. Voor de dagelijkse tuimelingen van kinderen onderweg ­

Echt wereldmama want de kinder­ehbo­lijn van Meneertje Pech en zijn vriendjes is dé manier om kinderen sneller te troosten: vrolijk, verzorgend en met bekende karakters. Vertel een verhaal over Meneertje Pech die je kind helpt en de traan verandert in een glimlach.

Blij te bestellen via: http://www.wereldmama.nl/nl_nl/mr­men/meneertje­pech­coldpack.html

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.