wpid-20141112_100200.jpgMeer en meer wordt er gecommuniceerd via de mail. Hoe leuk is het dan om eens onverwacht een cadeau per post te ontvangen? En… dan ook nog eens met een persoonlijke boodschap! Nieuw is de webshop chocoladegeschenk.nl. Hier bestel je eenvoudig de lekkerste chocolade met op de verpakking een pakkende tekst voor de juiste persoon. Daarbij wordt er een wenskaart toegevoegd die je zelf op de website samenstelt. Dus met je eigen tekst, foto’s en opmaak in de kleur van de reep chocolade. Kortom; met chocoladegeschenk.nl tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger…

Speciale momenten delen
Het chocoladegeschenk bestaat uit een royale, fraai ogende doos uitgevoerd in stevig zwart karton met (in zilverkleur) op de voorzijde de tekst ‘speciaal voor jou’. In deze doos gaat een chocoladereep van de lekkerste Belgische chocolade waarbij je de keuze hebt uit heel veel verschillende verpakkingen in diverse knalkleuren en met allerlei leuke en originele boodschappen. Is de keuze gemaakt, dan ga je aan de slag met je persoonlijke wenskaart die de geschenkdoos juist zo bijzonder maakt. Overigens stel je de wenskaart op de website eenvoudig op. Klaar? De geschenkdoos wordt voorzien van een envelopje en dezelfde dag nog naar elk willekeurig adres in Nederland gestuurd.

wpid-20141112_095838.jpgAssortiment chocolade repen
De repen melkchocolade van hoge Belgische kwaliteit zijn er in heel veel uitvoeringen. Kies zelf de titel die het beste bij jouw boodschap past. Voor vrijwel elk moment is er wel een passende reep. Een verjaardag, een feestdag, een ‘opkikker’ moment, een bedankje, Moederdag of Vaderdag, nieuwjaarsdag of zomaar…. Of ga voor één van de vele voetbalrepen of voor ‘geslaagd’, ‘lekker ding’ of ‘thanks’. Er is altijd wel een tekst voor het juiste moment!

Kwaliteit
Chocoladegeschenk.nl werkt alleen met grondstoffen van gekwalificeerde fabrikanten. De chocolade is niet alleen heerlijk maar ook eerlijk vanwege de deelname aan het Quality Partner Program (QPP) van Barry Callebaut, marktleider op gebied van kwaliteitschocolade. Met elke verzending worden de kleinschalige lokale landbouwers van cacaobonen ondersteund.

Prijs & verkrijgbaarheid
De stijlvolle geschenkdoos met heerlijke chocolade en de persoonlijke wenskaart kost slechts € 6,99 én is dan inclusief verzendkosten. Voor dit jaar (2014) geldt er bovendien nog een aantrekkelijke korting. Voor meer informatie en/of het bestellen van een geschenkverpakking kijk je op www.chocoladegeschenk.nl.

Onze meningwpid-wp-1417024787887.jpeg
Wat een heerlijke chocolade! Belgische chocolade doet het sowieso altijd goed, is onze mening dan. De geschenkdoos wordt keurig verstuurd en ziet er na ontvangst nog helemaal perfect uit (geen deukje niks). Ook de chocoladereep was nog helemaal intact (niet voor lang, dat begrijpen jullie wel toch?) Wij vinden het een leuk idee dat je iemand een reep chocolade kunt sturen. Echte post is en blijft toch altijd het leukste én het persoonlijkste!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.