Dat Dermo Care goed voor onze kleintjes wil zorgen dat wist ik al. Ik weet nog dat ze een Nijntje-lijn uitbrachten en ik die voor het eerst zag op de 9-maanden-beurs terwijl ik in verwachting was van onze oudste dochter. 20160731_103132Inmiddels drie dochters later valt mijn oog op Paw Patrol. Dermo Care stuurt ons 100% zeepvrije 2in1bad&douche met pleisters voor onze kleinste fan en doet er voor haar zus nog Dora 2in1bad&douche en tandpasta bij!

20160731_103633Die 2in1bad&douche is heel handig, want wij hebben een bad en een douche en nu dus één flacon van 200 ml. in gebruik. De flacon is zuinig in gebruik. Het schuimt lekker maar niet overdreven in bad, het ruikt niet chemisch, maar wel fris en de dop klikt goed vast voor het geval de flacon omvalt. Als onze kleuter uit school komt heeft zij pikzwarte voeten. Ik pak er een washandje bij met wat lauw water, knijp wat bad&douche erbij en de viezigheid vliegt eraf. Na het afdrogen zijn haar voeten niet spekglad en glijdt ze niet direct uit.  De 2in1bad&douche is niet alleen 100% zeepvrij maar ook pH huidneutraal en er is ook een niet prikkende shampoo van Paw Patrol verkrijgbaar.

De Dermo Care Dora tandpasta 0-5 jaar 20160824_104019heeft net als de Paw Patrol- variant een milde fruitsmaak. Het fluoridegehalte is aangepast aan de leeftijd en helpt gaatjes voorkomen. De kleuter moet erg wennen aan deze smaak en vraagt toch liever om haar vertrouwde tandpasta. Hier geven we graag gehoor aan omdat we blij zijn dat ze graag de tanden poetsen. De aangebroken verpakking hebben we direct weggeven aan een vriendje waar de tandpasta wél in de smaak valt.

De pleisters, hoe aantrekkelijk ook, liggen hier in een lade, want wij gebruiken bij voorkeur geen pleisters bij kleine schaaf- en snijwonden. Totdat er zich een onvoorziene aangelegenheid voordoet. Onze oudste dochter is verwoed nagelbijter. 20160729_150820We hebben al van alles geprobeerd als Raylex, Bytex en een mooie manicure, maar de nagels worden er met nagellak en al afgeknaagd. In een opwelling roep ik: “Anders plakken we je nagels af!” en ik denk aan de Paw Patrol pleisters (hypoallergeen, waterbestendig, vuilwerend en huidvriendelijk). We zijn niet van de halve maatregelen, dus we plakken ondanks protest haar tien nagels, eh vingertoppen af met de smalle pleisters. Haar zusje kijkt bewonderend toe: “Wat mooi!” De pleisters blijven wonderwel 24 uur lang goed zitten, verschuiven niet, knellen niet af en na het verwijderen laten ze geen plakresten achter. Haar nagels zijn een pietsie gegroeid en ze krijgt weer goede moed….

De consumentenadviesprijs van de Dermo Care Dora tandpasta is €1,79, de shampoo én 2in1bad&douche is €2,69 en van de Dermo Care Paw Patrol pleisters is €2,49.

/Lmcmr

 

One thought on “Nieuwe kinderhelden bij Dermo Care

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.