robo1Wegens gebleken succes heeft Goliath Games weer drie nieuwe series Robo Fish uitgebracht, nl. de Pirates, Mermaids en RC. Ze waren zo vriendelijk ons drie My Magical Mermaids, voor elke dochter een en een Robo Fish op te sturen die ze dan weer achterna kan zitten. Na al het badspeelgoed verwijderd te hebben, gelijk maar even het bad schoongemaakt en halfvol laten lopen, stonden drie meisjes te trappelen. Ieder had zijn eigen Mermaid vast en Plons daar doken ze het water in.

Ze kunnen op hun buik zwemmen en op hun rug. Ze bewegen sierlijk en hun armen kunnen bewegen als echte barbies. Ook op het droge spartelen ze soms. Wat opvalt is de mooie verpakking, vormgeving en de extra ‘extra’ batterijen die bijgeleverd zijn. De Robo Fish zijn namelijk klaar voor gebruik. Door een ingebouwde sensor gaan de Robo Fish na contact met water zwemmen. De blauwe vin kan er makkelijk af, zodat dit speelgoed niet geschikt is voor kinderen onder de drie jaar.

robo2Onze dochters kenden de Robo Fish alleen van de televisiereclame, toch had de kleuter al in de gaten dat in de verpakking (die mama gelijk weggooide) een statief zit, waar we de Robo Fish op hadden kunnen uitdruipen na een robbertje vechten.

De nieuwe serie bestaat uit: Vijf Robo Fish Pirates, de getatoeëerde piratenvissen: Angry Anne, Calico Jackfish, Barbarossa, Captain Jack Minnow, Long John Silver ­ en de piratenhaai Black Finn. Adviesprijs: 10,99 euro.

Drie Robo Fish Mermaids, beeldschone en verleidelijke zeemeerminnen: Corissa, Pearl en Shelly, die zich gracieus voortbewegen. Adviesprijs: 14,99 euro. Bij deze serie is ook een speelset verkrijgbaar, een speciaal aquarium om jouw zeemeermin in te laten zwemmen.

Een RC Robo Fish met twee staarten waardoor je hem met de infrarood afstandsbediening alle kanten op kunt sturen en er mee kunt stunten. In twee kleurencombinaties (oranje met wit/zwart en blauw/geel). Adviesprijs: 29,99 euro, inclusief aquarium, exclusief batterijen.

Wij zijn om, de badeendjes eruit en de Robo Fish en Mermaids erin! En we kunnen niet wachten tot ons buitenzwembad weer opgeblazen staat, dan hebben we niet zo’n last van het badschuim en gaan we lekker baantjes trekken.

/Lmcmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.