image
Zenner
heeft weer een nieuwe collectie in het assortiment, de Zenner Make-A-Wish collectie.
Een collectie met de vrolijkste kleuren. En voor een goed doel. Want niet alleen de meisjes die de Make-A-Wish accessoires dragen gaan vanzelf lachen, ook de kinderen met een levensbedreigende ziekte waarvan Make-A-Wish een wens uit laat komen.

Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, vervult elk jaar ruim 500 wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft de kinderen en het hele gezin weer kracht en energie voor de toekomst. En dat is o zo belangrijk!

imageZenner steunt Make-A-Wish door wensen van kinderen in vervulling te laten gaan, maar ook door de speciale collectie. Een collectie vol glitters, zilver&goud, strikjes en sterretjes. Ik vind het een betoverend mooie collectie! Mijn dochter was er ook meteen helemaal verliefd op en wilde het liefst alles in haar blonde haren. Dat werd een, ietwat hysterische, feestcreatie. Vol glitter&glamour, zoals mijn dochter dat graag wil. Ik vond het haar prachtig staan!

Door alle mooie glinsterende glitters, zilver&goud en verschillende tinten roze zijn ze niet alleen leuk voor het dagelijkse leven, maar ook ideaal voor de komende feestdagen! Met deze mooi accessoires wordt je meid snel een feestelijke, vrolijke glitterprinses. image

Houdt jouw meid ook zo van glitters? De Zenner Make-A-Wish accessoires zijn verkrijgbaar bij de drogist.

/Marije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.