flex1
Bij FLEXDOG.nl verkopen ze de allernieuwste kidsfashion en accessoires/trendartikelen tegen de allerlaagste prijs. Wekelijks en soms dagelijks, worden er nieuwe producten aan de webwinkel toegevoegd. Er is dus altijd genoeg te zien (en te bestellen, want voor de prijs hoef je het niet te laten) bij FLEXDOG.nl.

flex2Wij ontvingen deze hele mooie rode longsleeve met rolkraag, met daarop de tekst “The Tumble Dry Feeling”. Normaal gesproken houdt mijn kleine vent niet zo heel erg van rood, maar deze longsleeve vindt hij voor de verandering wel heel erg gaaf, ondanks dat hij dus rood is. De stof is heerlijk zacht en zit niet te warm en niet te koud. Perfect om dus aan te hebben tijdens deze koude dagen! Ik hoop dat hij later ook nog eens een keertje rood aan wil, het staat hem namelijk wel heel erg leuk! Maarja, het is en blijft een jongen…en jongens zoals die van mij, die houden eigenlijk alleen maar van blauw, want overigens morgen ook zomaar weer groen of zwart kan zijn.flex3

De webshop van FLEXDOG.nl is overzichtelijk, je kunt kiezen voor Girls, Boys en Accessoires en vanuit daar kies je weer waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld een broek of een trui. Tevens is er nog een aparte pagina waarop de Superknallers staan. Iedere week zijn er andere Superknallers, dus zet deze leuke webshop tussen je favorieten, zodat je zo nu en dan weer eventjes een kijkje kunt nemen!

Je vind FLEXDOG.nl ook op Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.