la1We schreven bij KiDDoWz al eerder over Lalaloopsy, in allerlei soorten en maten, maar nog niet eerder over de mini’s. Wij kregen lucht van een nieuwe lijn mini lalaloopsy:

Lalaloopsy STYLE ‘N SWAP­SET
De mini Lalaloopsy’s krijgen de mogelijkheid onderling de accessoires, kapsels en kleding uit te wisselen. Zo wordt het dit voorjaar mogelijk de show te stelen met de mini Lalaloopsy’s in de beauty salon. De uitgelezen plek om de meer dan tien tot vijftien accessoires per set te combineren. In deze salon kan ook alles netjes opgeborgen worden. Ga jij voor de Vintage look of ben je meer het type van Color Blocking?

la2In afwachting van een review ­exemplaar stuurt MGA Entertainment ons alvast Mittens op. Een licht getint poppetje met blauw glitterhaar en een wit/ blauwe jurk. Ze is een welkome aanvulling op onze mini Lalaloopsy familie en dat kan best een grote familie worden. Op de verpakking staat verzamel alle meer dan 130 lalaloopsy’s! Mittens brengt een witte ijsbeer en kluwen roze wol in een mandje mee. De peuter heeft een nieuwe vriend: de postbode en scheurt enthousiast de verpakking open. Direct rent ze naar haar slaapkamer om in de speelgoedkist op zoek te gaan naar meer mini Lalaloopsy’s. Frappant is dat ze ook de losse side kicks meeneemt. Kennelijk horen de beestjes onafscheidelijk bij het poppetje. En zo heeft MGA Entertainment dat ook bedoeld. Er voltrekt zich aan la3tafel een rollenspel waarbij Mittens wordt welkom geheten en ze vertelt dat het beertje van de Koningin (Mittens) ‘IJsbeertje’ heet. De mand met wol wordt verschoven naar de roze Lalaloopsy, dat past beter?! Na schooltijd wanneer de concurrentie van de kleuter en schoolmeid opgevoerd worden, blijft de peuter Mittens angstvallig meenemen en zo nodig verstoppen. Ze mag ook mee aan tafel voor het avondeten met IJsbeertje niet te vergeten. Gelukkig wordt de peuter even bezig gehouden tot een volgend bezoek van haar ‘nieuwe beste vriend’ met wellicht een Mini Lalaloopsy Style ‘n Swap en anders kijken we het volgende filmpje.

Lalaloopsy van MGA Entertainment is in fysieke winkels en online te koop met de volgende adviesprijs:

* Mini Lalaloopsy Style ‘n Swap €9,99
* Mini Lalaloopsy Style ‘n Swap Beauty Salon €16,99
* Mini Lalaloopsy Style ‘n Swap Deluxe €17,99

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.