pet1Onze vakantie staat voor de deur en oma komt wat vakantiegeld voor de meisjes brengen. Niet voor de peuter, daarvoor heeft ze een hondje in een mandje gekocht, want wat moet dat peutertje met geld. De peuter staat te juichen en de kleuter staat te kwijlen. Dat hondje lijkt wel echt, hij ademt! Wij staan erbij en kijken ernaar. Verder doet hij niets, hij ligt in een mandje. Je kan zijn doos gebruiken als transportkoffer en hij heeft een borstel.

pet2We drinken een bakje koffie en oma vertelt aan de kleuter dat ze naast hondjes ook poesjes hebben. Voor ik het in de gaten heb, wordt mijn koffie koud en lopen we naar de winkel met het vakantiegeld van de kleuter. Ze kiest uit een hele stapel hondjes en poesjes de rode poes. Ze draagt hem trots naar huis. Thuisgekomen liggen er een hondje en een poesje te ademen in het mandje. Regelmatig gaan de meisjes ze even aaien en borstelen de synthetische vacht. Samen met oma vpet3ullen we de bijgaande adoptiepapieren (document in vier talen) in en krijgen de beestjes een officiële naam. De hond heet centje en de poes heet stippeltje.

Ze zijn er de hele dag maar druk mee, ze doen ze een riem om en laten ze uit. Ze zoeken een eetbakje en aaien de beestjes de hele dag. Als het kinderbedtijd is, komt het mandje aan het voeteneind te liggen. Ik vrees dat de beestjes geen oog dicht gedaan hebben en de hele nacht zijn geaaid.

De Perfect Petzzz is een afdeling van Xuzhou Perfect Pets International. Ze zijn o.a. hier te koop.

pet4De D-celbatterij is inclusief, je dient alleen het lipje eruit te trekken.

/Lmcmr

(Visited 1.309 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Perfect Petzzz, levensechte puppies en kittens

  1. HoiHoi! Erg leuk stukje wat je hier geschreven hebt. Ik ga eens verder kijken hier wat voor andere interessante dingen er te vinden zijn 🙂 Groetjes uit Haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.