3341663598_9d6627933b_mDé tijd van het jaar is aangebroken. Iedereen krijgt weer last van vakantiekriebels en de kampeerplaats die je maanden geleden boekte, is eindelijk vrij voor jullie caravan of camper. Het bekende probleem voor de meeste ouders die met de auto op vakantie willen; de kinderen onderweg bezighouden. Ze slapen natuurlijk niet altijd als roosjes in hun autostoelen. In samenwerking met online automarktplaats Autoscout24.nl, zocht ik het beste speelgoed voor in de auto.

Magneetbord of magnetisch tekenbord
Tekenen is voor de kleintjes een fijne en creatieve manier om bezig te blijven wanneer ze zich vervelen. Net zoals het plakken van stickers of magneten. Je kunt een klein magneetbord met kleurrijke magneetjes aanschaffen, zodat ze naar hartenlust kunnen kleuren en creëren. Wil je niet constant op je bekleding hoeven letten? Ga dan voor een magnetisch tekenbord met stempels. Daarmee kunnen ze hun gemaakte tekeningen zonder knoeien weer uitwissen. Laat je kleintje bijvoorbeeld tekenen wat ze op vakantie willen doen of wat ze onderweg zien.

Activiteitencentrum
Of je kindje een activiteitencentrum nog interessant vindt, ligt natuurlijk geheel aan zijn/haar leeftijd. Er zijn zelfs speciale activiteitencentrums voor in de auto. Deze kun je aan de bijrijdersstoel hangen of op het autostoeltje vastzetten. Ontelbare spiegeltjes, muziekjes, kleurtjes, knopjes en lichtjes zouden goed moeten zijn voor uren speelplezier. Is je kind te oud voor een activiteitencentrum? Maak er dan zelf een door een zak met vakjes aan de bijrijdersstoel te hangen en deze te vullen met snacks, stripboeken, leesboeken en favoriet speelgoed. Je kunt zelfs kleine cadeautjes inpakken en deze op afgesproken momenten laten uitpakken.

3202423485_d710009efd_mLuisterboek of meezing-cd
Wat is er nu leuker om onderweg samen mee te zingen met de favoriete liedjes van de kids? Of zorg dat ze wel de slaap kunnen vatten door een luisterboek op te zetten van een verhaal die je normaalgesproken voor het slapengaan leest. Een rustige reis en fijne vakantie gegarandeerd!

Welke methode gebruik jij om de kinderen rustig te houden tijdens een lange reis?

banner samenwerking

(Visited 173 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Autospeelgoed: Uren speelplezier tijdens lange autoreis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.