phlat1Een platte bal, dat lijkt mij handig als we er weer op uit gaan trekken met de fiets richting hei en bos denk ik als ik de berichten van Goliath Games hoor. Daar willen we het fijne van weten en Goliath Games is bereid om ons een Phlat Ball Junior te sturen. Wat een geluk! We krijgen uit zes beschikbare kleuren precies de paarse opgestuurd. Paars is het nieuwe roze sinds de geboorte van onze derde dochter en het is zo mooi afgezet met groene fluoriserende vlakken.

We pakken de Phlat Ball uit en de meisjes storten zich er direct op. Ik stuur ze maar naar de gang en even later ligt een peuter bovenop de bal, die is nu plat. Ik lees de teksten op de verpakking en pak de bal even van ze af voor wat instructie. “Kijk, je drukt met je vingers op de ronde schijven de bal plat en dan popt hij weer uit elkaar”. Hilarisch vinden ze het, maar het blijft vreemd een bal waar je niet tegen aan mag schoppen. Vangen kunnen ze ook niet allemaal, dus de leeftijdsindicatie van 5 jaar en ouder klopt wel in deze.

https://www.youtube.com/watch?v=q31W-SiP6tg

Je gooit de Phlat Ball als een discus, onderweg springt hij open tot een bal met veel grip. Wacht eens, we hebben binnenkort een muziekfestival voor de deur. Ik bekijk de zuignappen die de bal kort plat houden. Daar kan niet teveel vuil tussen komen, dus ik hoop dat we droog weer hebben. Regelmatig vragen de meisjes of ze met de phlat2Phlat Ball mogen spelen. Ze gillen van de schrik als de bal openspringt, ze vinden het enorm leuk. We nemen de Phlat Ball mee naar het muziekfeest op het grasveld voor de deur. Het blijkt een succes. Een ideale buitenactiviteit van jong tot oud spelen er mee. Voor we het in de gaten hebben wordt er lummeltje met de Phlat Bal gespeeld. De Phlat Ball is met een enorm tempo rond te gooien. Om ons heen zie ik blikken van phlat3herkenning en wordt er gewezen. Ze mogen allemaal meedoen en we hebben waarschijnlijk mensen op het idee gebracht hebben om er ook een aan te schaffen. We hebben in ieder geval een hele leuke middag op het veld gehad met de muziek op de achtergrond. Thuisgekomen even de bal afgespoeld en in het zonnetje te drogen gelegd. De volgende keer nemen we de bal mee op de fiets, plat in de tas!

De Phlat Ball junior van Goliath Games is o.a. hier te koop
[bol_product_links block_id=”bol_5560b416bb6dd_selected-products” products=”9200000042224673″ name=”ball” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Lmcmr

One thought on “Goliath Games- Phlat Ball junior (5+)

  1. het filmpje werkt helaas niet, maar toch kan ik wel een idee krijgen over de functionaliteit. Leuk voor de hond en voor de kleinkinderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.