sneck2Je kent het wel, kinderen die in de auto in slaap vallen. Bungelend en knikkebollend met de hoofdjes tegen de autogordel. Niet erg comfortabel. Bubblebum vindt dat dit makkelijker en beter moet kunnen en introduceert Sneck: een reiskussen voor in de auto.

Het ziet er soms zo zielig uit, kinderen die na een lange autoreis wakker worden met striemen op hun gezicht, veroorzaakt door de harde autogordel. Met de Bubblebum Sneck is dit verleden tijd. Dit kussen voor onderweg maak je gemakkelijk aan de hoofdsteun of de autogordel vast. Kinderen kunnen er met hun hoofd tegenaan leunen, zonder last te hebben van de autogordel in hun nek. Ook als kinderen niet slapen biedt deze reisgenoot veel comfort.

sneck1De ideale reispartner
De Bubblebum Sneck is niet alleen fijn voor in de auto. Doordat de Sneck gevouwen kan worden zijn er drie manieren om hem te gebruiken. Dus ook handig voor in het vliegtuig, op de boot en in de tent. Als de uiteinden van dit multifunctionele kussen aan elkaar gemaakt worden ontstaat er een fijn reiskussen. Ideaal voor op reis of voor de langere autoritten naar opa en oma. Het Sneck reiskussen is gemaakt van zacht fleece materiaal en heeft een opbergvakje voor het bewaren van eten, drinken of speelgoed voor onderweg.

De BubbleBum Sneck is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, kost € 17,99 en is verkrijgbaar via www.bubblebum.nl. Het reiskussen wordt geleverd in een draagtas, handig voor onderweg.

Als je op vakantie gaat met de auto, bekijk dan eerst eens hoe het precies zit met je autoverzekering!

Over BubbleBumsneck3
In 2012 introduceerde BubbleBum ’s werelds eerste opblaasbare kinderzitje in Nederland. De BubbleBum is internationaal een groot succes en heeft sinds de introductie diverse prijzen en awards gewonnen, onder andere voor beste reisproduct voor kinderen. Om autorijden met kinderen nóg leuker te maken zijn er diverse accessoires aan het assortiment toegevoegd, waaronder het praktische BubbleBum Junkie opbergsysteem en het Sneck reiskussen voor in de auto.

One thought on “Bubblebum introduceert Sneck, een reiskussen voor in de auto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.