Op jacht naar leuke merchandise van tekenfilms van vroeger én nu, kwam ik terecht bij Cartoonwinkel.nl. Aangezien we in de Draken-fase cartoon1zitten, wilde ik meteen daarnaar op zoek gaan. Opeens sprong de kleine jongen van de bank, want hij zag “Adventure Time” voorbij schieten op mijn beeldscherm. De draken werden dus eventjes vergeten en we bekeken samen het “Adventure Time” aanbod.

cartoon2Alsof er een engelenkoor begon te zingen, hadden we in 1 keer beet…want deze tas, dat moest en zou hem worden. Zijn oude schooltas is kort geleden kapot gegaan. Er werd op school regelmatig mee gegooid en ook een lekkende beker heeft er al eens in gezeten. Toch maar eens verder klikken dan, want ook ik vond hem er leuk uitzien.

Finn en Jake, daar zou hij volgens eigen zeggen echt mee gaan scoren in de klas. Het duurde een paar dagen, maar uiteindelijk werd de tas bezorgd. Omdat de kleine jongen nog niet kan lezen en er vaker pakketjes binnenkomen hier, werd deze pas uitgepakt toen ik terug was van mijn werk. Zijn ogen werden groot en er sprongen bijna tranen in van vreugde! Vriendlief en ik kregen een dikke knuffel en met zijn tas op schoot dook hij op de bank.

Omdat het vakantie was, kon hij helaas zijn tas nog niet op school laten zien. Wel is hij mee geweest naar zijn vader, met 2 setjes kleding erin. De tas is niet heel groot, maar er past toch een heleboel in, dat blijkt wel weer. Afgelopen maandag mocht hij ein-de-lijk weer naar school, met zijn nieuwe aanwinst. Door het dolle heen kwam hij om half 3 uit school en vertelde aan zijn vader, dat zijn klasgenootjes zijn tas echt ontzettend cool vonden! Missie geslaagd dus!

Ben jij nou ook op zoek naar leuke cartoonproducten? Dan moet je zeker weten een kijkje nemen cartoon3op http://www.cartoonwinkel.nl/

Ook voor producten van bijvoorbeeld Disney, Marvel en Striphelden kun je er terecht! De moeite waard, dat beloof ik je!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.