bobble2Water drinken, dat was niet echt mijn ding. Ik weet natuurlijk heus wel dat het veel beter is dan alle koolzuurhoudende dranken, maar ik moest mezelf er echt toe zetten om ook daadwerkelijk ermee te beginnen. In het verleden heb ik al eens een recyclebare (en opvouwbare) fles gehad, maar naar verloop van tijd, belande deze ook in de kast. Toen ontdekte in de Bobble…..

Wij ontvingen een roze en een blauwe Bobble. Vriendlief gaat fanatiek 4 keer per week naar de sportschool en had er wel oren naar, om de fles in gebruik te nemen. Ikzelf zette de fles naast mijn laptop, zodat er niet om heen kon. Ik zal je zeggen, het werkt!

bobble1Naast dat de Bobble er qua design tip-top uitziet, is hij ook handig in gebruik. De drinkflessen zijn de ideale oplossing voor het meenemen van water. Het filter aan de bovenzijde zorgt ervoor dat bacterien, chloor en smaakmiddelen uit het kraanwater gefilterd worden. Deze waterfles heeft een inhoud van 0.55 l en weegt 70 gram. De fles is (lxbxh) 8 x 8 x 21 cm. De fles is gemaakt van kunststof en is BPA vrij.

Er zit in Hilversum ontzettend veel kalk in het drinkwater, bobble3vraag me niet waarom, het is gewoon zo. Niet echt lekker dus. Wij merken ook dat het water uit een glas minder lekker smaakt. Het water dat je uit de Bobble drinkt, smaakt gewoon naar vers bronwater. Erg verfrissend dus en gezond!

Voor meer informatie: http://www.waterbobble.nl/

 

 

4 thoughts on “Review: Bobble waterfles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.