dilmah2Dilmah Exeptional is uniek; niet alleen is het een merk met een passie voor authenticiteit en kwaliteit in thee, ze heeft ook een filosofie die verder gaat dan puur commerciële belangen. Dit maakt Dilmah de eerste ethisch geproduceerde thee. Zakelijke ethiek en sociale verantwoordelijkheid zijn leidend voor het familiebedrijf.

Dat klinkt goed, tenminste dat vind ik. Na wat mailcontact ontving ik een aantal zakjes met daarin de thee die aangeboden wordt in de webshop van Dilmah.

Dilmah heeft een breed assortiment met verschillende theeën die het resultaat zijn van een levenslange toewijding aan thee.

dilmah1Thee is een bijzonder en gevoelig product. Het verbouwen en produceren van thee vraagt om speciale expertise. Oprichter Merrill J. Fernando, heeft 60 jaar van zijn leven gewijd aan het perfectioneren van de kunst van het theemaken. Elke thee biedt de beste kwaliteit.

wpid-20150531_203357.jpgEn dan nu over de smaak; die is heerlijk. Dat klinkt afgezaagd he? Maar je proeft echt dat de thee van Dilmah met veel liefde gemaakt wordt. De overbuurvrouw, die zich wat grieperig voelde, kreeg van mij 2 zakjes thee om te proberen. Door de heerlijke smaak en de natuurlijke ingrediënten, is ze na haar kopje thee heerlijk in slaap gevallen. De volgende dag voelde ze zich al iets beter gelukkig. Deze thee drink je natuurlijk ook gezellig met je vriendinnen, of samen met je man op de bank!

Het assortiment is behoorlijk groot, dus er zit vast iets tussen, dat je lekker vind!

Neem een kijkje op de website, om meer te lezen over Dilmah Exeptional!

WINNEN
Wij mogen 3×2 pakjes thee weggeven! Welke 2 smaken lijken jou het allerlekkerste? Je mag namelijk als je wint, zelf uitkiezen welke twee smaken je wilt ontvangen! Laat een reactie achter onder dit bericht, voorzien van je voor- en achternaam en een geldig mailadres.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

47 thoughts on “Dilmah Exceptional – heerlijke thee

 1. Hmm heerlijk, ik drink de hele dag door thee. Ik zou kiezen voor de Elegant Earl Grey en de Gentle Minty Green Tea

 2. Wat zou het heerlijk zijn om deze theesoorten te mogen proeven, Ik kies voor de Rose with French Vanilla en de Lively Lime and Orange Fusion.

 3. als ik win, zou ik heeeel graag de breakfast thee winnen. En dat mogen gerust twee van dezelfde zijn, want breakfast is mijn favoriete maaltijd van de dag. En een lekker kopje thee maakt dat helemaal af.

 4. Pff was nog moelijk kiezen, lijken me allemaal heerlijk..
  Ik wil me graag laten verrassen met acai berry pomegranate en lively lime and orange fushion!

  Groetjes Natalie

 5. De Elegant Earl Grey ken ik en is erg lekker!
  De Italian Almond tea daar ben ik erg benieuwd naar.

 6. Ik drink graag speciale thee!
  Mijn voorkeur gaat uit naar:
  – acai berry pomgranate
  – rose with frnech vanilla

 7. Wat een lekkere smaken allemaal! Maar ik zou dan toch gaan voor:
  * Rose with French Vanilla
  * Peppermint Leaves with Ceylon Cinnamon

 8. Mij lijkt de Gentle Minty Green Tea en de Acai Berry Pomegranate And Vanilla super lekker om uit te proberen.

 9. Wat een heerlijke thee lijkt me dit! Ik ga graag voor de Rose with French vanilla en de Italian almond tea.

 10. Tijdens de slaapjes van mijn dochter drink ik graag thee. Mijn voorkeur gaat uit naar fragrant jasmine – green tea en gently minty – green tea.

 11. Ik doe graag mee voor de groene thee, ik hou erg van groene thee.
  De smaak gentle minty green tea.

  Groetjes Annie

 12. Hoi!

  Moeilijk kiezen met zoveel lekkere smaken…
  Fragrant Jasmine green tea en Berry Sensation lijken mij wel heerlijk!
  Ben een echte theeleut maar Dilmah heb ik nooit gedronken… wat erg toch niet?!?

  Vrolijke groet, Viv

 13. Moeilijk kiezen, want: oei! Wat heerlijk lijken ál die smaken me. Na lang twijfelen zijn de twee waar ik het meest benieuwd naar ben toch wel Lively Lime and Orange Fusion en Rose with French Vanilla…

 14. Pure verwennerij, met een kopje thee op de bank! Ik ben benieuwd naar de smaken Gentle Minty Green Tea & Italian Almond Tea!

 15. zitten wel wat spannende combi’s tussen! ik ga voor de peppermint leaves with ceylon cinnemon en lively lime and orange fusion..lekker bakkie!

 16. #ilovetea zou graag deze Geweldige nieuwe smaken willen uitproberen, mijn voorkeur gaat uit naar de Fragrant Jasmin thee en de Gentle Minty Green Tea zou zo leuk zijn als ik ze mag uitproberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.