Aanstaande donderdag 11 juni gaat de film Jurassic World in Nederland in première. Nederland kan niet wachten, maar gelukkig heeft Hasbro nu al iets waar alle kleine dino-fans helemaal warm voor lopen: Jurassic World toys. De levensechte Jurassic World movie-figuren zijn vanaf nu beschikbaar. 

Jurassic World Movie Linedino1
De Movie Line bestaat uit meerdere figuren uit de film. De Indominus Rex is, net als in de film, een vreeswekkende carnivoor die het resultaat is van een mislukt wetenschappelijk experiment! Dit meer dan 40 centimeter grote monster pakt niet alleen uit met geluids- en lichteffecten, het past ook zijn kleur aan de omgeving aan! Indominus slaakt angstaanjagende kreten wanneer je zijn arm beweegt.

Ontdek ook de nieuwe Tyrannosaurus Rex: Niet van echt te onderscheiden. Deze favoriet van de kids heeft net als Indominus bewegende lichaamsdelen waarmee je de prehistorische Tyrex kunt bedienen.

dino2De Jurassic World figuren uit de Movie Line collectie hebben allemaal een knopje op de rug waarmee kaak en staart te besturen zijn.

Verkrijgbaar in de Movie Line collectie:

  • Jurassic World Bashers & Biters Dino – €12,99
  • Jurassic World Titan Raptor Dino – € 16,99
  • Jurassic World Growlers Elektronische Dino – €19,99
  • Jurassic World Voertuig en Dino – €29,99

Leeftijd: vanaf 4 jaar

In Jurassic World keren we 22 jaar na Jurassic Parc terug naar het eiland Nublar waar het dinopark kampt met dalende bezoekcijfers. Men besluit met behulp van genetische manipulatie een slimme superdino te creëren. Dat kan natuurlijk niet goed gaan…

Jurassic World gaat op 11 juni in première.

Een gedachte over “Speel alvast met het speelgoed uit de allernieuwste Jurassic World film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.