Capventure is een innovatief Nederlands ontwerpburo en groothandel. Capventure is de bedenker van de volgende vier merken: Puhlmann, Cabanaz, The Zoo en zuperzozial. Deze merken worden in meer dan 25 landen wereldwijd succesvol verkocht. De producten zijn verkrijgbaar in cadeaushops, warenhuizen, woon- en keukenwinkels en webshops. Het ontwerpen en uitbrengen van trendy en functionele gifts voor een breed publiek, zien de ontwerpers als hun missie. Kort gezegd, betaalbare must-haves voor iedereen.

zup1zup2Wij ontvingen deze (zie foto) leuke kinderbordjes (winkelprijs € 6,95 per stuk) met print van het merk zuperzozial. De bordjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar bamboo-vezel. Zuperzozial heeft de ambitie om producten te creëren, die op een simpele en slimme manier de wereld respecteren. Milieubewust ontworpen, maar zoveel meer dan functioneel: eigentijdse producten die net zo stijlvol zijn als duurzaam. Wat de collecties van zuperzozial met elkaar gemeen hebben is dat ze gemaakt worden met de toekomst in gedachte.

Uiteraard vallen deze stoere bordjes helemaal in de smaak bij mijn kleine man. Aangezien we afgelopen weekend in het bos zijn geweest bij Landal Greenparks en de kleine man onze poezen moest missen, is het bordje met de kat de echte favoriet. Het staat hartstikke vrolijk op de ontbijttafel en op de één of andere manier eet meneer zijn brood nu sneller op (waarschijnlijk omdat hij dan de afbeelding weer goed kan zien). Er zijn nog meer varianten te koop, dus neem snel een kijkje en begin met een beetje meer bewust leven.

wpid-20150311_211202.jpgZuperzozial Raw Earth collectie
Duurzaam serviesgoed met ruwe structuren, dat is de Zuperzozial Raw Earth collectie! Raw Earth is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs en biologisch afbreekbaar met een aardse uitstraling. Raw Earth laat zien dat bewust leven vrolijk en trendy kan zijn. Door de variatie aan intense kleuren kan eindeloos gecombineerd worden naar persoonlijke smaak. Een feest voor het oog en het kan gewoon in de vaatwasser.

WINNEN!
Wij kregen 2 extra bordjes (dezelfde als die van ons) en daar mogen we 1 persoon blij mee maken. Vertel ons in een reactie wat jij verstaat onder “bewust leven”.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

 

 

27 gedachten over “Review: Bordjes van zuperzozial, ontworpen door Capventure

 1. Ik versta onder bewust leven dat je nadenkt over het effect van jouw doen op anderen en de wereld. In mijn eigen geval betekend dit dat ik geen vlees en vis eet, probeer vaak biologische producten te kopen en het liefste producten uit onze eigen omgeving eet.

 2. Voor mij is het stilstaan bij hoe je leeft, seizoensgebonden, gezonde voeding uit eigen streek eten. Kledij die geproduceerd is met respect voor de arbeidsters,…

 3. De tijd nemen voor dingen. Eigenlijk heel simpel: lekker met de kop in de wind tijdens de lunchpauze! Uitgebreid koken, het gezellig maken en samen eten. Kortom: aandacht voor de dingen die voor jou belangrijk zijn!

 4. Bewust leven is voor mij stilstaan bij het leven. Nadenken over je impact op het leven, je ecologische voetafdruk… maar evenzeer bewust zijn van wat het leven ons geeft. Elke dag dankbaar zijn om de kansen die je krijgt en de kleine dingen in het leven die je gelukkig maken.

 5. Bewust leven betekent voor mij mijn leven leiden zoals ik het wil – en ervan genieten! De controle weer terugnemen en zelf bepalen wat ik wil. Bewust leven betekent voor mij ook dat ik de patronen in mijn leven leer herkennen, dezelfde uitdaging waar ik elke keer weer tegenaan loop.

 6. Milieu-bewust voor papa en mama en goed voor je kindje want nu zal ze lekker haar bordje leegeten zodat ze het mooie plaatje kan zien..! 🙂

 7. Bewust leven is voor mij verse biologische groente uit eigen land en biologisch vlees kopen, veel recyclen en verstandig met energie omgaan!

 8. Een duurzaam leven, waarmee men denkt aan de natuur.
  Bijvoorbeeld afval sorteren, bewust zijn van groene stroom, zonnepanelen, elektrische ouders. Eigen groenten. Een gezonde levensstijl.

 9. Weten van wat je ziet, hoort en voelt en weten wat er in je om gaat en daarover kunnen vertellen.
  Dat geldt ook voor het omgaan met mensen, spullen en materialen. Er bewust mee om gaan.

 10. Ik leef bewust door mijn kleding en ook van mijn zoontje in te leveren in een winkel die het weer verkoopt en als de vrouw de kleding niet verkocht hebt dat het dan naar Roemenië gaat waarbij de arme mensen heerlijke kleding krijgt en hebt. En wat verkocht is en ik heb er geld van gekregen dan koop ik er weer kleding van voor mijn zoontje en zo is het ook goed voor het natuur omdat ik steeds met recyclen van kleding ben en dit is ook weer bewust leven.

 11. Bewust leven is voor mij en mijn kinderen, het (zoveel mogelijk) weten wat de consequenties zijn van de dingen die je doet en de keuzes die je maakt, in het leven. En niet alleen vanuit je eigen standpunt, maar ook, wat betekent het voor een ander?

  Bijvoorbeeld, een papiertje op straat gooien, voor ‘ons’ lekker makkelijk, maar wat betekent het voor de natuur?

  Vlees eten, kan en mag, maar biologisch of niet en wat is het verschil voor de dieren?

  Spelletjes op een Ipad of een bordspelletje, wat vind je leuker en wat maakt dat je niet onbeperkt mag kiezen (bij ons thuis)?

  Bewust leven houdt voor mij in, geen keuzes opdringen, maar praten. Vertellen en iets vanuit verschillende invalshoeken benaderen, alvorens je een keuze maakt of voordat mama een keuze maakt en deze onderbouwt 😉

 12. Bewust leven is voor mij nuttigen wat je nodig hebt en niets meer. Alles wat je gebruikt overwegen of het nodig is en lekker genieten van alles om je heen. De zon, de zee, je geliefden en het bos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.