boxbites2Gezonde tussendoortjes….nemen jullie die weleens? Stiekem heb ik altijd de neiging om iets te pakken, dat helemaal niet goed voor me is. Ik ben bijvoorbeeld dol op chocolade en toastjes enzo. Toen ik BoxBites tegenkwam heb ik een mail gestuurd met daarin de vraag, of ik hun producten eens uit mocht testen…Ik ontving de MiniBox en begon aan een voor mij nieuw avontuur..

Voor de mensen onder ons, die al een zo gezond mogelijke leefstijl hebben, is het helemaal niet vreemd om allerlei soorten noten, repen e.d. naar binnen te werken, voor mij was het wel even wennen. Wat mij als allereerste opviel was dat alle verpakkingen erg kleurrijk en uitnodigend zijn. Het is gewoon moeilijk om een keuze te maken uit al die vrolijke reepjes en zakjes.

Mijn avontuur begon met een “Inca Berry” reep van het merk Roo’Bar! Ik moest wel eventjes wennen aan de structuur van dezewpid-20140906_133938.jpg reep, maar smakelijk was hij zeker weten. Na het eten van de reep heb je wel degelijk het gevoel dat je gegeten hebt en kun je er weer even tegenaan.

De volgende dag was het tijd voor de “Organic Berry Bar” van het merk Bëond. Ook deze viel erg in de smaak en de structuur van deze reep was weer totaal anders dan de Roo’Bar reep. Je proeft gewoon dat het gezond is wat je eet!

Vriendlief werd steeds nieuwsgieriger en waagde zich aan een zakje “Nutty Frutty” van het merk Justnuts. Hierin zaten cranberries, cashewnoten en pompoen zaadjes. Ook voor hem was het even wennen, maar voordat hij ‘t wist, was het zakje leeg en zijn buik gevuld. Hij vond het oprecht jammer dat het zakje leeg was!

Tijd voor de ananas-mango reep…en ja die had ik verstopt, want ik ben dol op mango en ananas. Wat een heerlijkheid deze reep van het merk Simply Raw. Ik baalde echt als een stekker toen ik hem helemaal opgegeten had! Je proeft de vruchten echt….genieten!

rozijnDe limoen rozijnen van het merk Nākd zijn met zoonlief mee naar school gegaan. Ondanks het feit dat hij zei dat hij wel eventjes aan de smaak moest wennen, heeft hij het hele zakje opgegeten!

Ook de “Sweet Cocktail” notenmix van het merk Mani was erg lekker! We hebben deze stiekem gewoon in een bakje op tafel neergezet en tijdens het televisiekijken opgesnoept. Mag toch? Is toch ook een tussendoortje?!

Over BoxBites
Tussendoortjes van BoxBites zijn vrij van kunstmatige onzin, gluten en geraffineerde suikers. Geniet van gezond op je werk, geef ze mee aan je kinderen of neem ze mee voor onderweg. Lekker makkelijk!

Tevergeefs de supermarkt afstruinen, of hoppen van biowinkel naar reformzaak. Daar zit toch niemand op te wachten? Daarom bezorgen ze bij BoxBites jouw heerlijke tussendoortjes gewoon bij je thuis. Gratis, zonder gedoe.

boxbites1

Hoe werkt het?
Kies tussen de Mini, de Original Box of het proefabonnement. Met het proefabonnement bespaar je maar liefst 15 euro. Wat je ook kiest, na ontvangst is het puur genieten!

Vóór 16:00 uur besteld? Je bestelling gaat de volgende werkdag mee met PostNL. De doos past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn voor ontvangst.

Iedere doos wordt met uiterste zorg samengesteld (binnenlandse en buitenlandse producten). Alleen tussendoortjes waar je echt van kunt genieten halen de selectie en vind je terug in de doos. Dat wordt smullen!

En nu?
Wil je genieten van gezonde tussendoortjes? Dan zou ik als ik jou was een abonnementje afsluiten bij BoxBites! Wil je nog eventjes wat meer informatie lezen, dan kan dat hier! Volg BoxBites trouwens ook op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.