djecoWat moet je nu toch weer kopen voor 5 dec?

De vakanties zijn nog maar net ten einde, het hele huishouden begint weer een beetje op orde te komen en de eerste speelgoed folders vallen alweer door de brievenbus. Nog even probeer je ze achter te houden, maar helaas….Ze zijn gespot. Zucht. Niet getreurd, want de echt shock reactie komt pas als je ineens in de supermarkt tegen het nieuw geplaatste vak aanbotst vol met pepernoten. En dan dringt de realiteit weer echt tot je door. De Sinterklaas komt er weer aan. Het is nu pas september, maar voor je het weet is het zover. En wat moet je dan toch weer kopen voor de kinderen. Ze hebben vaak al zoveel.


Mooi houten speelgoed

Wij zelf zijn erg gecharmeerd van al het hippe houten speelgoed. Niet altijd terug te vinden in de grotere speelgoed winkels, maar als je net even een deurtje verder kijkt (of ook blz. 2 van google eens doorleest), vind je vaak leuk nostalgisch speelgoed in kleurrijke nieuwe jasjes gestoken. Zo vonden wij zelf het DJECO Speelgoed erg mooi. Al het speelgoed van DJECO doet mij terugdenken aan vroeger. De gezellige houten trekfiguren, stapelblokken en meer grappig speelgoed wat een tikkie nostalgisch aandoet. Al het speelgoed van dit hippe merk wordt gemaakt in samenwerking met bekende illustratoren. Zo krijgt alles een mooie tekening en kleur is heel belangrijk. Voor de allerkleintjes is het zo gemakkelijk om te kiezen voor een stuk speelgoed wat kwalitatief wat hoogwaardiger is. Zeker dat baby’s en kleine kinderen de kleuren erg op prijs zullen stellen.

Jongens versus Meisjes

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind het zelf persoonlijk wat moeilijker om cadeautjes te kopen voor een jongen dan voor een meisje. Meisjes zijn snel tevreden met poppen, knutsel, boeken spullen en tierelantijnen die voor meiden nu eenmaal veel gemakkelijker te kopen zijn dan voor jongens. Ligt het aan mij of is het aanbod voor meiden nou gewoon echt groter? Voor jongens kun je natuurlijk ook slagen met lego, voetbal of een goed boek. Maar een leuke puzzel kan ook nog steeds. Wellicht is een 1000 stukjes puzzel met een stoere afbeelding wel eens een goed idee om samen te maken op een regenachtige zondag.

Hebben jullie nog ideeën voor december cadeautjes? Met name voor Jongens kunnen we wel wat goede tips gebruiken.

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door Dreumes enZo Kids Home & Lifestyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.