fis2Spelen is een natuurlijke én leuke manier om sociale vaardigheden en zelfvertrouwen mee op te bouwen. Daarnaast bevordert spelen de ontwikkeling van de lichamelijke en fijne motoriek, die in de eerste levensjaren van een kind heel belangrijk zijn.

Kinderen leren elke dag, dag in dag uit. Fisher-Price helpt daarbij op een speelse manier. Het populaire speelgoedmerk heeft tien toppers, die alle belangrijke ontwikkelingsfases beslaan; Baby 0 maanden+, Baby 6 maanden+, Leerplezier 6-36 maanden en Preschool 12 maanden+.

De tien favorieten
De 2-in-1 Muziekmobiel is één van de 10 favorieten van Fisher-Price en kan zowel aan de wieg als in de buggy wordenfis3 gebruikt. Een zelfde soort favoriet, passend bij de eerste levensmaanden van een baby, is het Kiekeboe Muziekaapje. Kleine kinderen die hun eerste stapjes zetten, spelen met Duw & Rij Olifant of het Poppity Pop Assortiment; perfecte kruipvriendjes. De favorieten Baby’s Eerste Blokken, de Slimme Babytelefoon en de Laugh & Learn Autootjes staan garant voor urenlang speelplezier. De sociale vaardigheden van kleine kinderen worden bevorderd door onder andere fantasiespellen waar de Zing & Leer Boodschappentas een handje bij helpt. De laatste twee favorieten Wheelies en de Lil ‘Movers Schoolbus zijn een geweldige aanwinst voor de iconische voertuigenset van Fisher-Price.

Alle tien de favorieten zijn aantrekkelijk geprijsd.

fis1Fisher en Price
In de jaren ’30 richtten de twee Amerikaanse zakenpartners Herman Fisher en Irving Price – met behulp van Margaret Evans Price en een stille vennoot (we weten nu hoe ze heet) Helen Schelle – het speelgoedbedrijf Fisher-Price op. Het stel wilde producten leveren die niet één peuterleven meegaan maar dat generaties die volgen er ook van kunnen genieten. Duurzaamheid en veiligheid zijn de sleutelwoorden bij Fisher-Price. Daarnaast maken ze speelgoed dat vindingrijkheid stimuleert, aanzet tot actie en spel én van degelijke kwaliteit voor een goede prijs, succesvolle criteria die vandaag de dag nog steeds in elke vezel van het bedrijf te vinden zijn. Vanaf 1993 gaat Fisher-Price verder als dochterbedrijf van speelgoedgigant Mattel. Een goede zet want dankzij deze overname werd Mattel in één klap de grootste speelgoedaanbieder in de Verenigde Staten en kon Fisher-Price zich gaan concentreren op de internationale markt. Fisher-Price is vandaag de dag in 145 landen verkrijgbaar.

Over Mattelfis4
Mattel is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, fabricage en marketing van speelgoed en gezinsproducten. De Mattel-familie bestaat uit goed verkopende merken als Barbie, de populairste modepop ooit, Hot Wheels, Monster High, American Girl, Thomas & Friends en de Fisher- Price merken waaronder Little People en Power Wheels. In 2013 werd Mattel uitgeroepen tot een van de “World’s Most Ethical Companies” door Ethisphere Magazine en daarnaast eindigde het beursgenoteerde bedrijf ook op twee op de lijst van “100 Best Corporate Citizens” van Corporate Responsibility Magazine. Met hoofdkantoren in El Segundo en Californië werken er bijna 30.000 mensen voor dit wereldbedrijf. Mattel wordt in 150 landen verkocht. Bezoek Mattel op www.mattel.comFacebook of Twitter.

fisherprijsjeWinnen!!

Wij mogen iemand blij maken met dit ontzettend leuke Fisher-Price pakket! Hierin zitten de volgende mooie prijzen (verpakt in een leuke Fisher-Price tas!):

*Baby’s eerste blokken (twv. € 12.99)
*Rammelaar (twv. € 9.99)
*Meezingboekje

Laat een reactie onder dit bericht achter voorzien van je voor- en achternaam. We maken op 22 september de winnaar bekend!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Anne de Waal heeft gewonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.