puppypianoMuziek en kinderen, vaak een hele goede combi, zo ook hier thuis. Kian is dol op zijn Fisher Price Puppy Piano! Hij heeft 5 pianotoetsen met verlichting, meer dan 30 meezingliedjes, melodietjes en gesproken zinnen. Op deze manier wordt hij vast heel erg muzikaal. Er zijn twee verschillende volumes en jawel, hij kan ook uit (zo nu en dan is dat ook wel eventjes nodig).

Deze speelgoedpiano heeft precies het juiste formaat voor kleine kindjes. Ook is hij erg kleurrijk. Ook zit er een handige draaghendel aan, zodat je de piano mee kunt nemen als je op pad gaat. Je kunt kiezen tussen de standen Leerpret en Muziek, door de bladzijde van het interactieve boekje om te slaan.

puppypiano2In de stand Leerpret, raakt je kleintje één van de 5 grote toetsen aan en vervolgens hoor je zinnen en liedjes over kleuren, cijfers en vormen. In de stand Muziek kun je een eigen melodietje spelen. Luister naar klassiekers of doe een poging om mee te spelen met bekende meezingliedjes zoals “Klap eens in je handjes als je vrolijk bent” en het “Alfabet-lied”.

Leuk voor 5 december!

*Stimuleert de fijn motorische vaardigheden van de baby
*Je baby leert dat hij/zij dingen kan laten gebeuren  
*Je baby leert meer over cijfers, kleuren en vormen
*Geschikt voor kinderen van 6-36 maanden

Fisher Price Puppy Piano is voor € 19,99 o.a. te koop bij:
[bol_product_links block_id=”bol_582df871080ff_selected-products” products=”9200000053581607″ name=”puppy” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.