fles1Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van MyMepal.com, of ik het leuk zou vinden om een product te personaliseren en te reviewen. Jullie begrijpen het al: natuurlijk wilde ik dat wel! Omdat ik vaak vergeet te drinken als ik aan het werk ben, koos ik voor de “Just Water Bottle“. 

In deze fles gaat maar liefst 500 ml water. De fles hang ik voordat ik ga werken al braaf aan mijn tas, zodat ik hem niet kan vergeten. Ik merk aan mezelf dat ik nu toch echt wel mijn fles leegdrink tijdens mijn werkzaamheden. Hij staat namelijk continu in het zicht!

Zoals ik hier boven al aangaf, mocht ik mijn nieuwe aanwinst personaliseren. Ik koos voor paarse accenten en foto’s van mijn 2 grote liefdes en mijzelf. Zo zijn ze toch een beetje bij me! Ik krijg wpid-20141119_154609.jpgenorm leuke reacties en ook informeren mensen vaak, naar waar ik deze leuke en handige fles vandaan heb.

Dit is dé fles om je dagelijkse hoeveelheid kraanwater overal mee naar toe te nemen. De drinkfles is voor iedereen die werkt aan zijn gezondheid en kiest voor een gezonde werking van water uit de kraan. Zo denk je aan het milieu, kies je voor een duurzame oplossing en ben je kostenbewust. Door de uitzonderlijke brede opening drinkt de JustWater fles net zo comfortabel als een glas, kunnen er ijsklontjes in en is de fles heel goed (in de vaatwasser) te reinigen. De dop kan op de fles blijven tijdens het drinken. De JustWater is lekvrij en kan tegen een stootje. Daarom is de fles geschikt voor onderweg, op het werk, tijdens het sporten en andere vrijetijdsbestedingen.

Je kunt overigens nog veel meer producten personaliseren, zoals bijvoorbeeld broodtrommels voor je kleintje, pop-up drinkflessen of een duo-beker! Neem snel een kijkje bij MyMepal.com en maak wat moois voor jezelf (of iemand anders)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.