karv1Er komen weer warme dagen aan! Dat houdt in, dat we allemaal weer lekker naar buiten gaan. Karvan Cévitam heeft iets nieuws (en erg handigs) op de markt gebracht: Karvan Cévitam Go!

Water drinken is natuurlijk het aller-allerbeste voor je! Maar soms is alleen water ook een beetje saai, zeker voor kinderen! Kortgeleden introduceerde Karvan Cévitam iets nieuws: KC GO. Een extra geconcentreerde siroop in een handig meeneemflesje dat je zo in je tas stopt en waarmee je altijd en overal, een fruitig smaakje aan je water kunt geven. Hiermee combineer je met één squeeze het lekkere van Karvan Cévitam met het goede van water.

Het grappige is, dat je met zo’n kleine flesje dus eigenlijk nog langer kunt doen, dan met een grote fles aanmaaklimonade. Mijn kleine mannetje is in ieder geval helemaal om! Hij vraagt zelfs “mag ik limonade uit dat kleine flesje, mama?”. Handig om mee te nemen dus, als we binnenkort weer urenlang in de speeltuin vertoeven!

karv2In de Verenigde Staten en in Groot Brittannië noemen ze het ‘liquid water enhancers’: super geconcentreerde siropen in een meeneemverpakking. Menig hand-, werk-, of sporttas verbergt daar een flesje siroop waarmee ten alle tijden een flesje water kan worden omgetoverd in iets veel spannenders. En ook de nieuwe siropen van Karvan Cévitam GO stop je heel makkelijk in je tas, dankzij een handig klein formaat en een anti-lek en -knoeidop. Het flesje mag klein ogen, het zit boordevol smaak; met één flesje maak je ongeveer zes liter water een heel stuk lekkerder. Dat zijn dertig glazen of maar liefst tien tot vijftien flesjes water!

Vijf fruitsmaken
Het drinken van water is belangrijk, maar na een paar glazen water kun je behoefte krijgen aan iets met een beetje meer smaak. De smaken van KC GO zorgen met één simpele squeeze voor een scheutje fruitigheid gedurende de dag. Een glas KC GO bevat niet meer dan vijf calorieën, je kunt er dus zorgeloos van genieten. Karvan Cévitam GO is er in vijf heerlijke smaken, namelijk Strawberry, Ice Tea Lemon, Cactus Lime, Red Fruit en Lemon.

Over Karvan Cévitamkarv3
Karvan Cévitam werd in 1887 opgericht door Jan Corneliszoon Zwaardemakers en is daarmee een oer-Hollands bedrijf. Aanvankelijk was het een agentuur voor vruchtensappen en wijnen, maar al snel boekte het bedrijf succes met vruchtensiropen. Na de Tweede Wereldoorlog was vers fruit schaars in Nederland en dreigde een vitamine C tekort. Zwaardemakers bedacht een siroop met een karavaan aan vitamine C. De naam Karvan Cévitam stamt uit deze tijd. Karvan Cévitam maakt deel uit van HJ Heinz Benelux, een wereldwijd opererende voedingsproducent en het moederbedrijf van oer-Hollandse merken zoals Honig, De Ruijter, Venz, Roosvicee, Wijko en Brinta. Karvan Cévitam is mede ontwikkeld in het Europese innovatie Centrum van Heinz gevestigd in Nijmegen.

Karvan Cévitam GO is sinds deze maand verkrijgbaar bij verschillende supermarkten voor € 2,99.

Website: www.karvancevitam.nl & Facebook: www.facebook.com/KarvanCevitam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.