ilseIn mijn ideale wereld, zou er overal op straat, muziek klinken. En dan uiteraard het liefste de muziek die ik leuk/mooi vind. Helaas, is dit niet mogelijk! Daarom vind ik het heerlijk om, bijvoorbeeld als ik richting de supermarkt loop, muziek te luisteren. 

Bij aanschaf van mijn nieuwe telefoon, ontving ik een headsetje, dat ik dus kan gebruiken om muziek te luisteren. Een heel simpel setje, wat overigens prima werkt. Ik hou van mooie dingen en ging op zoek naar een nieuw setje oordopjes. Ik kwam terecht op de website van In2Ears. Wat ik daar aantrof, maakte me meteen enthousiast!

In2Ears heeft oortjes in eigentijdse kleuren. Met de handige opbergtasjes, verkrijgbaar in verschillende designs. Hiermee berg je jouw in-ears handig op.

Mijn keuze was snel gemaakt; Involved Ilse zou mijn allerbeste vriendinnetje worden! Ik hou van zilver(kleurig)! Mijn oorbellen, armbanden e.d. zijn allemaal van zilver. Na bestellen werden mijn nieuwe oortjes heel snel bezorgd.

Het geluid is perfect en het ziet er ook nog eens heel erg mooi uit! Ik ben er superblij mee! Ik heb ook al van verschillende mensen een compliment gekregen en de vraag waar ik deze leuke oordopjes gekocht heb.

Transducer: 10mm6U speaker 
Impedantie: 32Ω±15%
Gevoeligheid: 110±6dB bij 1KHz,
Frequentierespons: 20Hz-20KHz
Ingangsvermogen: 5mW
Max. ingangsvermogen: 10mW
PVC koord: 100CM; Jack :φ3.5 Plug

in2KORTING!
Wil jij ook shinen, net als ik? Kies een mooi nieuw setje oordopjes uit. Stuur een mail naar [email protected] en zet in het onderwerp: Bestelling met kortingscode KiDDoWz! Zet in het mailtje welk setje je wilt bestellen en je krijgt een korting van 25%! Je krijgt vanzelf via de mail te horen hoe het dan verder gaat met betalen e.d.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.