speed1Wat gebruiken jullie voor deodorant? Ik gebruikte (jaja, gebruikte) altijd een spray, totdat ik de Lady Speed Stick tegenkwam. Dat klinkt interessant he? Ik was zo nieuwsgierig naar de werking ervan, dat ik er eentje heb besteld. En nu, nu wil ik niet meer anders!

Ik kwam bij toeval de Lady Speed Stick tegen op een andere blog. Na het lezen van de review die daar op stond, was ik erg nieuwsgierig geworden. Ik dacht, zou het echt zo zijn, dat ik na al die jaren over zou kunnen stappen van een spray naar een stick?

speed2Mijn keuze viel op de Fresh pH Active! Een frisse anti-perspirant die zich aanpast aan de pH waarde van je huid om zo zijn werk nog effectiever te kunnen doen. Gewone deodorant kan soms zorgen voor huidirritatie, bij dames met een gevoelige huid. Met de Fresh pH Active van Lady Speed Stick heb je dit probleem niet meer!

Door aan het knopje onderop de stick te draaien, kom de vloeistof omhoog. 2 á 3 keer ronddraaien en je hebt voldoende voor 1 oksel. Ik ben nogal fan van veel deodorant, dus bij mij is 3 keer het meest effectief! De geur is zoet en fris. Ik voel me echt een stuk lekkerder sinds ik de stick gebruik. Zelf na een dag op pad én een nacht slapen, ruik je voordat je onder de douche duikt nog heerlijk fris. Ik vind dit product dan ook écht een aanrader!

  • De stick voelt heerlijk en zacht aan op de huid en voorkomt daadwerkelijk zweten, terwijl normale deo’s alleen de zweetgeur proberen te verbergen.
  • Deze pH actieve anti-perspirant is makkelijk in gebruik en heeft geen inwerktijd nodig.
  • De Fresh pH Active stick heeft een verassend frisse geur en is pH actief zodat deze je 24 uur lang effectief fris houdt.
  • Ga zorgeloos winkelen, uit eten of naar het werk zonder angst voor nare zweetluchtjes.
  • Blijf zelfs op een warme zomerdag droog onder je armen.

Actief Ingrediënt: Aluminum zirconium tetrachlorohydrex gly
Geur: Fris
Gebruik: Anti-perspirant
Hoeveelheid: 40 gram

Je kunt de producten van Lady Speed Stick hier bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.