tis1De chique manier om snel op te frissen!  Little Miss Princess (Mevrouwtje Prinses)  zakdoekjes zijn erg handig – voor in kleine handtassen tot in prinsessen portemonnees en om fijne neusjes af te vegen.
Gezondheid!  Maakt u een koninklijke puinhoop?  Deze mooie zakdoekjes zullen u helpen perfect te blijven uitzien ,net als een prinses!  Stop snel een pakje in je handtas … Geen koninklijke puinhoop!  

Wij mogen deze tissues testen. Aangezien onze oudste dochter al verkouden is gaat ze er gelijk mee aan de slag. Ze is helemaal fan van het zakje en is helemaal blij dat ze het mag houden. Niet veel later komt een grote nies en kan ze gelijk een zakdoekje gebruiken. Ook de motiefjes op de tissue is voor mijn prinses een waar feest! Haar neus is nog nooit zo koninklijk schoon gemaakt, de snottebellen zijn gevangen en het doekje moet (helaas voor mijn dochter) in de prullenbak, gelukkig mag ze nog een tijdje door zieken om de rest op te maken. Liever is ze snel beter en houdt ze de tissues voor in haar tasje om zo nog hipper te zijn.

tis2Snel overzicht
Eigenschappen: 3 laags voor extra zachtheid, deze zakdoekjes zijn de perfecte remedie voor kleine verkouden neusjes, 10 bedrukte zakdoekjes in een handige hersluitbare verpakking op zakformaat.

Echt wereldmama want de kinder-ehbo-lijn van Meneertje Pech en zijn vriendjes is dé manier om kinderen sneller te troosten: vrolijk, verzorgend en met bekende karakters.

In stijl te bestellen bij Wereldmama!

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.