Wie kent ze niet: Num Noms! Ze veroveren momenteel heel wat kinderharten met hun leuke, zachte vormen en lekkere geuren. De kleine Num Noms kende ik al, maar ‘Num Noms surprise in a jar’ zijn knuffels in een potje die ook nog eens heerlijk ruiken. Deze surprise moest ik dus wel samen met mijn dochter uitpakken!

Samen met Roos testte ik ‘Num Noms surprise in a jar’ van MGA Entertainment

Geur!
Zoals bij alle Num Noms draait het om geur. Num Noms ruiken in hun eentje al lekker, maar als je ze gaat stapelen ontstaan de meest bijzondere en vooral ook verrassende geurcombinaties. Deze knuffel-Num Noms geuren net zo heerlijk als hun kleine vriendjes. De Num Nom die wij mochten uitpakken, heet Connie Confetti en ruikt naar cupcakes…of…zoals mijn dochter zei: “Hmmm mama…koekjes!”. We kregen gelijk trek!

Weckpotje of milkshake?
Het potje waarin de Num Nom verpakt is, is speels. Ergens deed het mij denken aan een ouderwets weckpotje die ik vroeger bij mijn oma thuis had. Als je die opende kwamen de heerlijke geuren van ingepotte etenswaren je tegemoet. Mijn dochter vond de pot lijken op een beker voor Milkshake. Dat beeld werd versterkt door de twee ‘rietjes’ bovenop de deksel.. en zeg nou zelf; een milkshake ruikt ook heerlijk toch?

Is je Num Nom uit zijn pot? Dan kan je deze goed gebruiken als spaarpot (hij heeft een gleufje!) of als opslagpot voor je andere Num Noms!

Surpise!
Als je de Num Nom uit zijn pot haalt (wat ietwat moeizaam ging en waar wat mommypower bij kwam kijken) neemt hij zijn eigenlijke vorm aan. Daar zit hem dan ook de grootste surprise in. Want als je een echte verrassingsliefhebber bent, zijn deze Num Noms misschien niet helemaal geschikt voor jou. Omdat het potje doorzichtig is, kun je al zien welke Num Nom je straks aan je collectie toe kan voegen. Aan de andere kant, als je ze wilt verzamelen wil je niet allemaal dezelfde! Ideaal dus als je álle heerlijke geuren en knuffels wilt ontdekken!

Wat vinden wij?
Mijn dochter valt met haar 6 jaar natuurlijk midden in de doelgroep voor de Num Noms. Aan haar dus ook om een oordeel te geven:

“Ik vind hem mooi en leuk. Hij ruikt heel lekker en is lekker zacht. Hij is ook anders van vorm dan dat ik dacht. Hij is veel groter dan dat hij in het potje lijkt! Dat is grappig! Ik vind het wel jammer dat je niet veel met hem kan spelen, zoals met die andere Num Noms. Dat is dus niet zo leuk. Eigenlijk is het een soort Num Nom mama. Die past op de anderen terwijl ze spelen!”

[bol_product_links block_id=”bol_59ef9b7f07470_selected-products” products=”9200000073453138″ name=”Num Noms” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Annemarel

 

2 thoughts on “Review: Num Noms Surprise in a Jar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.