Het persbureau van Playmplay1obil benaderde KiDDoWz met de vraag, of we de nieuwe speelset Waterpretpark willen verslaan. En of we een leuke zomeractie kunnen bedenken om ook een van onze lezers te kunnen verblijden met deze Playmobil speelset! Natuurlijk willen wij dat!

Op een zwoele zomeravond neem ik de grote doos Playmobil mee naar buiten. Ik zet het Waterpretpark op mijn gemak in elkaar. Op het buitentapijt, zodat er niets tussen de tegels van ons dakterras kan vallen. Vele zakjes met kleine en grote onderdelen stralen mij tegemoet. Ik doe een poging de speelset vanaf de afbeelding op de doos in elkaar te zetten, maar pak al snel de bouwbeschrijving erbij.

play3Heel stapsgewijs worden de zakjes leger, de diversiteit in onderdelen minder en krijgt het waterpretpark zijn gestalte. Het neongeel gekleurde hulpmiddel is handig om de kleine gele verbindingstukjes te plaatsen. In eerste instantie gaat het met de hand ook wel, maar naar verloop van tijd pak ik toch het gereedschap er direct bij. De tekeningen zijn duidelijk, houdt wel goed de vorm van het zwembad in de gaten (tip) want soms verandert het perspectief. Aan werkelijk alles is gedacht, dat blijft mij verbazen bij Playmobil. Ik plak de stickertjes op de waarschuwingsbordjes boven aan de glijbaan en boven de trap. De drie poppetjes zijn twee volwassenen met verschillende huidskleur en een kindje. Het meisje past niet in de boot, ze heeft vast haar zwemdiploma nog niet. Met de katrol aan de zijkant kan de boot weer opgehezen worden tot boven aan de baan.

Nplay2a twee uren bouwpret kan ik het bassin vullen met water. Eindelijk vinden de poppetjes wat verkoeling. De boot en de reddingsboei blijven drijven. Ik baad ook, maar dan in het zweet. Ik laat het waterpretpark buiten staan voor de meisjes. De volgende ochtend word ik gewekt door drie doldwaze enthousiaste meiden. “Eindelijk kunnen we in het diepe!” En dat zonder zwemdiploma denk ik onmiddellijk. Dat brengt ons naar het officiële gedeelte, de winactie. Houdt het KiDDoWz blog goed in de gaten de komende tijd!

Ik kan alvast verklappen dat we op zoek zijn naar:
TIPS VOOR EEN VEILIG DAGJE WATERPRETPARK MET DE KINDEREN!

Het Playmobil Waterpretpark 6669 is o.a. hier te koop:[bol_product_links block_id=”bol_55982c520a408_selected-products” products=”9200000036211277″ name=”water” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″] Het Waterpretpark is uit te breiden met play4andere speelsets als o.a. het Playmobil Kinderbad met glijbaan 6673 en de Waterspeeltuin 6670.

#sharethesmile

/Lmcmr

6 thoughts on “Review: Playmobil Waterpretpark 6669 4+ (met winactie)

  1. Leuke review! Ziet er oom super leuk uit! Mijn jongste houd heel erg van water en deze willen we dan ook aanschaffen voor zijk 3e verjaardag.

  2. Dit is echt een hele leuk review!!! Hier nog een meisje (bijna 6) en helemaal gek van Playmobil en dan de thema’s vakantie, speeltuin en waterthemas.. Deze staat genoteerd voor dr verjaardag, helaas pas in de herfstvakantie jarig…
    Maar wie weet met de winactie (:

  3. Tsja…je moet er iets voor over hebben; waterpret. Maar zet ook ns n “echt” zwembadje in de tuin…ook uren werk, maar daarna ook uren speelplezier! 😉 Zo te zien geldt dat voor het Playmobil zwembad ook. Ziet er super uit !

  4. Wat ziet dit er leuk uit voor mijn twee jongste moppies, ze zouden hier echt uren van genieten en ik ook natuurlijk! Wat een supoer leuk duurzaam speelgoed. Ik maak graag een kansje voor Joyce & Aimée.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.