mandalaWat is er nu leuker dan buiten met stoepkrijt tekenen? Heerlijk ongestoord op je knieën, hinkelbanen en speurtochten uitzetten. Voor de kindjes die graag mooi tekenen met dunne stoepkrijtjes stelt het sjabloon hen in staat een echte straatartiest te worden. Onze dochtertjes hebben het thema bloemen & vlinders gekozen. De Outdoor Mandala-Designer is ook beschikbaar in paarden-, feeën-, oceaan-, dierenpret- en prinsessenthema. Neem voor het gehele Mandala- Designer overzicht hier een kijkje. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe Ravensburger produkten. Je kan je daar ook als tester inschrijven.

mandala1De doos bevat een opgevouwen sjabloon, een boekje met voorbeelden en een doosje met zes dunne krijtjes. De kleuter is bij een vriendinnetje spelen, dus de schoolmeid denkt haar slag te slaan. Ze is even vergeten dat de peuter alles wil weten en meedoen. Ik geef de peuter snel de dikke stoepkrijt en dochterlief kan zich afzonderen. Ze duikt onder de buitentafel op ons dakterras en al snel zie ik het puntje van haar tong. Haar fijne motoriek is niet zo goed, dus dit is een leuke oefening voor haar. Het resultaat mag er al snel zijn. Wel geeft ze aan dat het sjabloon nog wat stug werkt, dat zal na verloop van tijd wat soepeler worden. De krijtjes zijn divers van kleur en zeer aansprekend. Ze lijken soms wel fluor. Dochterlief toont trots haar kunstwerk als ze mandala2er klaar mee is. Ze krijgt de krijtjes niet meer terug in het doosje, dus we eten snel de koek op voor een mooi trommeltje. Haar kleuterzus komt thuis van spelen en vraagt direct hoe haar zus zo mooi kan krijten. Ik beloof haar de volgende dag het sjabloon te laten zien. Een dag later is onze kleuter het niet vergeten en houdt mij aan mijn woord. Haar fijne motoriek is wel ontwikkelt en ook al is ze nog geen 5 jaar. Toch kan ze goed overweg met het sjabloon. Ook zij duikt onder de buitentafel en vrolijkt de vmandala3linders van zuslief wat op. Even later zoekt ze toch een andere plek en maakt haar eigen compositie. Regelmatig moeten we komen kijken, heel ijverig zit ze in een hoekje te tekenen. Prachtig vindt zij het en wij ook!

Binnenkort organiseert KiDDoWz een grote zomerse weggeefactie. Ravensburger heeft hiervoor dezelfde Outdoor Mandala- Designer beschikbaar gesteld. Houdt ons blog in de gaten! Voor wie geen geduld heeft, de Outdoor Mandala- Designer van Ravensburger is o.a. hier te koop: [bol_product_links block_id=”bol_5594371044fd7_selected-products” products=”1004004013408154″ name=”mandala” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Binnenkort volgt ook een review van de Original Mandala- Designer ‘flower power’ 6+, een mini- mandala ideaal voor op de achterbank of in de tent!

/Lmcmr

2 thoughts on “Review: Ravensburger Outdoor Mandala-Designer® ‘Flowers & Butterflies’ 5+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.