poliNet op het moment dat wij in de fase zitten, om voor onze oudste zoon van bijna vijf jaar, een junior zitje aan te schaffen, wordt ons gevraagd om voor KiDDoWz de Guppy Junior van Polisport te reviewen. Is dát even fijn!

img-20160407-wa0001.jpgHet stoeltje ziet er niet alleen stoer uit, maar ook stevig en stabiel. Tevens biedt de Guppy Junior voldoende steun in de rug. Ik vind het een erg prettig idee dat er, ondanks dat het een junior zitje is, ook nog een bandje op zit dat je om het middel van je kind kunt bevestigen. Met name in de bochten en op de grote hobbels, is dit erg prettig. Ik moet namelijk nog erg wennen aan het idee, dat mijn kind niet meer in slaap valt achterop de fiets.

Het stoeltje is makkelijk te bevestigen op de fiets. Door middel van het draaien aan een knop aan de zijkant, is het stoeltje al te monteren. Er worden stevige voetsteuntjes bijgeleverd, die ook weer makkelijk in te klappen zijn op het moment dat er niemand achterop zit.

Ik heb al meerdere complimenten gekregen over dit fijne fietsstoeltje. Persoonlijk img-20160407-wa0000.jpgvind ik de grote reflector achterop ook erg fijn, dan worden wij tenminste goed gezien in het verkeer!

Algemene informatie
Geschikt voor fietsen met 26/28” wielen.
Montage op drager
Maximale breedte van de drager: 175 mm
Maximale gewicht van het kind: 35 kg
Inclusief voetsteuntjes
Afmetingen: 39 x 41 x 39 cm
Kleur: wit/grijs

Je kunt de Guppy Junior van Polisport nog wat uitgebreider bekijken op http://www.polisport-guppy.com/junior-guppy-junior. Bestellen kan o.a. bij bol.com.

/Mirjam

 

2 gedachten over “Review: Polisport Guppy Junior

  1. Ik heb deze ook. En mijn dochter krijgt ook geen last van der bollen. En bij de voetsteunen heb ik ook een groot wit scherm zodat de voeten niet tussen de spaken kunnen komen.

    1. Beetje jammer dat dit vooraf niet duidelijk wordt benoemd!
      Hier kwam door advies te laat, alle gevolgen van dien… Dacht dat ik er een complete en goede koop aan deed! Helaas, voet tussen de spaken en gevolgen niet te overzien! Vindt dat niet one bij aanschaf gekeurd stoeltje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.