washandKian gaat om de dag in bad en wordt iedere ochtend gewassen met een washandje en daarna lekker ingesmeerd met olie. Toen hij net geboren was, kregen wij wat washandjes van de HEMA. Erg handig, want washandjes gebruikt verder niemand hier in huis. Toen wij van Traktootje.nl een leuke washandpop ontvingen, gingen we daarmee aan de slag…en zelfs Dante staat er nu regelmatig mee onder de douche!

De washandpop ziet eruit als een gezellige kikker en is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Je kunt als je je hand in de washand steekt de bek van de kikker laten bewegen. Kian houdt wel van een geintje, dus die ligt te lachen als de kikker hem in zijn buik “bijt” of een liedje voor hem zingt.

20160323_095056.jpgDe washandpop is prettig in gebruik en is makkelijk uit te wassen. Niet alleen leuk om te zien dus, maar ook erg praktisch om in huis te hebben.

Er zijn naast de kikker nog meer verschillende washandpoppen verkrijgbaar; gestreepte koe, roze eend, gele eend, kat en prinses. De washandpoppen kosten
€ 4,95 per stuk.

Neem een kijkje op traktootje.nl!

(Visited 200 times, 1 visits today)

One thought on “Een leuke washandpop van Traktootje.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.