vandaag1Bij eten draait alles om proeven. En hoe meer er te proeven valt, hoe rijker de ervaring. Dat is het achterliggende principe van All-in Cuisine.

Restaurant Vandaag in Amsterdam, bevat een scala aan proeverijen! Je hebt de mogelijkheid om werkelijk van alles te proeven, je weet werkelijk waar, niet van4waar je moet beginnen. Sushi, Italiaans, chinees, vis, vlees, saladebar, kaasplateau en zelfs een chocoladefontein. Ook voor gasten met bepaalde dieetwensen, zijn er allerlei mogelijkheden. Belangrijk is wel om dit van tevoren bij reservering, of binnenkomst even te melden.

We werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en gastheer, die ons een rondleiding door het restaurant hebben gegeven. Je kunt hier niet alleen heerlijk eten, maar ook voor de kleine gasten is er alle ruimte. Er is een kids buffet, wat alles van3bevat, wat kinderen lekker vinden. O ja, er is ook nog een limonade-bar! Zijn de kinderen uitgegeten, dan kunnen ze koekjes bakken. Zo hoeven ze niet uren op hun stoeltje te blijven zitten, maar hebben ze iets te doen, dat ontzettend leuk is. Als ouders, kun je gewoon blijven zitten en genieten van het heerlijke eten. Naar de kindjes hoef je niet om te kijken, daar wordt op gelet!

Tijdens dit bezoek werd het ons meteen duidelijk dat het hier gaat om smaakbeleving. Heerlijk kunnen proeven en genieten van alle heerlijke gerechten, die er ook nog eens fantastisch uitzien!. Naast een geweldige beleving van dit heerlijke eten staat ook de gastvrijheid hier hoog in het vaandel. Dat straalt er echt van alle kanten vanaf.

van1Het is de gastheer zelfs niet teveel, om de kinderen te helpen met een glaasje limonade te tappen, of te helpen bij het opscheppen van het eten. Aandacht en ruimte voor contact met de gasten, dat is iets wat wij als bijzonder prettig hebben ervaren.

All-in Cuisine is eenvoudig: U betaalt niet voor het eten maar voor de tijdsduur van uw verblijf, vooraf betaalt u een vast bedrag voor het door u aangegeven arrangement. Onbeperkt genieten van 7 verschillende wereldkeukens inclusief non-alcoholische dranken, koffie, thee en luxe huisgemaakte desserts. Zo heeft u al een All-in Cuisine 2 uur arrangement tegen een zeer aantrekkelijk tarief en een extra uur vanaf slechts €5,- per persoon!van2

Wilt u tijdens het arrangement iets sterkers drinken? Dan is er de proostpas waar u een bedrag op kunt zetten. Met een ProostPas kunt u zelf eenvoudig alcoholische dranken tappen, voor een vriendelijke prijs. Na afloop van u restaurantbezoek krijgt u het resterende bedrag weer terug. Zo betaalt u nooit teveel.

van5Restaurant Vandaag is volgens ons, zeer terecht verkozen tot het meest kindvriendelijke restaurant. Want naast qua eten aan de kinderen is gedacht, hebben ze ook nog ruimte om heerlijk te spelen in de ballenbak, op de glijbaan en kunnen ze lekker klimmen en klauteren. Zoekt het kindje iets meer rust, dan is er ook nog een mogelijkheid om een filmpje kijken. En dit alles onder begeleiding.

Wij hebben genoten van deze heerlijke avond! Toen we naar huis gingen, droeg onze zoon trots zijn eigen gebakken (en ontzettend lekkere) koekjes, verpakt in een prachtig doosje!

Wij komen hier zeker terug! 

Ook enthousiast geworden? Reserveer dan direct bij Restaurant Vandaag in Amsterdam! (Is dit te ver weg voor jullie? In Utrecht hebben ze ook nog een restaurant!)

/Mirjam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.