teenzNatuurlijke en biologische ingrediënten zijn belangrijk, vitaliteit is mooi en een gezond leven begint met je huid. Patty en Marieke (gediplomeerd drogist) zijn samen een onderneming begonnen: Teenz Skin Store. Met hun eigen kinderen in gedachten zijn zij op zoek gegaan naar producten die veilig zijn. Met de grote toename van make-up gebruik is het belangrijk te weten welke producten je het beste kunt gebruiken. Bij Teenz Skin Store vind je verantwoorde producten zonder chemicaliën, die je met een gerust hart kunt gebruiken!

Wij mochten een product van TooFruit proberen: Douchegel Perzik/Abrikoos. Ons ochtendritueel is doordeweeks eigenlijk altijd hetzelfde: we staan op, eten een broodje en drinken wat, vervolgens springen we onder de douche, kleden we toofruitons aan en gaan we de deur uit. Onze douche staat altijd vol met heerlijk ruikende producten om ons haar en lichaam mee te wassen, maar echt een product speciaal voor kids, nee dat staat er helaas niet altijd. Vaak wast hij zich gewoon met de middelen die wij ook gebruiken. Door te lezen op de website van Teenz Skin Store, ben ik mij gaan realiseren dat dit eigenlijk helemaal niet goed is. Een kinderhuid is gevoelig, dat wist ik wel, maar dat het echt van belang is om speciale producten voor kinderen te gebruiken, nee daar was ik niet van op de hoogte. Gewapend met zijn eigen tube douchegel, die ook nog eens heerlijk naar perziken en abrikozen ruikt, dook de kleine man de douche in. Je kunt merken dat ze bij TooFruit zich richten op de kids, want de tube gaat makkelijk open en de douchegel spuit er niet meteen uit. Je moet echt een beetje kracht zetten, wat er dus voor zorgt dat je niet een te grote hoeveelheid douchegel in je handen krijgt. Stel je toch eens voor, dat de tube leeg is en in de douchecel op de grond valt….nou dat wordt 1 groot glij-festijn, waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Afijn, dat is dus niet het geval, je kunt je kind met een gerust hart de douche insturen met de douchegel van TooFruit.

De heerlijke geur van de douchegel blijft lang hangen, want zelfs toen we het klaslokaal inliepen rook ik de perziken/abrikozen nog. De douchegel is gemakkelijk aan te brengen en af te spoelen en de huid blijft voor een lange tijd heerlijk zacht. Deze natuurlijke en biologische douchegel is geschikt voor dagelijks gebruik. Het product is zeep- en sulfaatvrij en bevat een hydraterende formule wat geschikt is voor de normale en gevoelige huid. De douchegel respecteert de natuurlijke ph-balans. Speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Mijn zoon is iets jongen, maar na overleg met de kundige dames van Teenz Skin Store werd het mij toch duidelijk dat ook stoere jongens (en trouwens ook meisjes) van bijna 6 jaar dit product prima kunnen gebruiken!

too1Het merk TooFruit richt zich op de ‘Mini Teenz’, oftewel voor jongens en meiden van 7 tot 12 jaar. Deze producten ruiken heerlijk naar fruit, en zijn mild en verzorgend voor de pre-tiener en kinderhuid.
Wetenschappers hebben ontdekt dat de kinderhuid nog geen beschermend talglaagje heeft. Hierdoor is de huid nog erg kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Eigenlijk kun je niet vroeg genoeg met goede huidverzorging beginnen, vinden ze bij TooFruit en bij Teenz Skin Store delen ze deze mening!

De verpakkingen van TooFruit zien er super stoer en kleurrijk uit en zijn handig en makkelijk in gebruik. Hierdoor wordt huidverzorging extra leuk voor de kids!

Er zijn nog veel meer producten te koop, dus neem gauw een kijkje bij Teenz Skin Store: Verantwoord kan echt heel leuk zijn!

Je kunt Teenz Skin Store ook nog volgen op Facebook en Twitter of je inschrijven voor de nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.