Maya de Bij spel – De Klaproosspel1
Er klinkt vrolijk gelach boven de klaproosweide terwijl Maya de Bij tussen de bloemen door vliegt. Ze heeft zich voorgenomen om vandaag echt vlijtig te zijn en veel gekleurde stuifmeelkorrels te verzamelen, want binnenkort viert de bijenkorf het grote honingfeest. Plots begint het te regenen en wordt het heel erg moeilijk om van bloemblaadje tot bloemblaadje te vliegen. Kunnen jullie Maya helpen en de raten van de bijenkorf met stuifmeelkorrels vullen, voordat de bloemblaadjes het begeven onder het gewicht van de regendruppels? Een tot samenwerking stimulerend spel voor behendige verzamelaars vanaf 4 jaar. Je kunt dit leuke spel o.a. hier bestellen.

spel2Maya de Bij spel – Go Collecto
De koningin van Zonnesteen bijenkorf heeft een belangrijke brief voor de bijenkoningin van de Stokrooskorf. Ze hebben een veld vol heerlijke nectar ontdekt! Maya de Bij en haar vrienden hebben de opdracht gekregen om deze belangrijke boodschap over te brengen. Een spannende race over berg en dal begint. Wie bezorgd als eerste de brief bij de bijenkoningin? Leeftijd: 3-8 jaar. Je kunt dit leuke spel o.a. hier bestellen.

Wickie de Viking spel – Wind in de Zeilenspel3
Wickie en de Vikingen zijn met een waardevolle buit in hun drakkar op de terugweg naar Flake, wanneer plotseling Sven de Verschrikkelijke opduikt en ze achtervolgt. Bovendien is de boot van Halvar veel langzamer dan die van Sven! Wickie krijgt echter een goed idee: in de grillige fjord kunnen ze Sven van zich afschudden! Een gevaarlijke onderneming, maar gelukkig heeft Wickie tijdens zijn laatste reis zeekaarten van de fjord getekend. Help Wickie en de sterke mannen om hun drakkar met jullie adem snel door de fjord te loodsen en aan Sven de Verschrikkelijke te ontsnappen! Leeftijd: 4-8 jaar. Je kunt dit leuke spel o.a. hier bestellen.

spel4Kabouter Plop spel – Kabouterbos
Kabouter Plop en zijn vrienden gingen deze ochtend op stap om een lekkere boswandeling te maken maar nu zijn ze de weg naar hun paddenstoeltjes kwijt! Kan jij ze terug naar huis helpen? Grabbel de juiste kaartjes en maak zelf een pad door het kabouterbos. Wie als eerste terug in zijn eigen paddenstoel is, wint dit spel! Leeftijd: vanaf 4 jaar. Je kunt dit leuke spel o.a. hier bestellen.

Kabouter Plop spel – Zoekkampioenspel5
Stel de juiste vragen en probeer zo snel mogelijk te weten te komen wie de geheimzinnige kabouter van jouw tegenspeler is! Misschien staat er wel een dier op zijn kaartje! Kan jij ontdekken wat er op het kaartje van jouw tegenspeler staat voor hij dat van jou te weten komt? Leeftijd: 3-7 jaar. Je kunt dit leuke spel o.a. hier bestellen.

WINNEN!
Wij mogen iemand blij maken met één van bovenstaande spellen. Helaas kunnen we van tevoren niet zeggen welk spel dit uiteindelijk wordt. Maar gelukkig zijn het stuk voor stuk echte aanwinsten voor in jouw spelletjeskast!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie inmiddels afgelopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.