Oh my, een robot in huis…..dat vindt Dante natuurlijk reuze interessant! Kian overigens ook, maar die is nog een beetje klein om ermee te spelen. De Robosapien X Chrome van WowWee is niet zomaar een speelgoedrobot, het is een slimme, interactieve robot met vele functies.

Deze enorm coole robot beweegt vloeiend en kan lopen, gooien en dingen vasthouden (hij heeft zelfs een emmertje dat hij kan oprapen en dat is best eventjes goed kijken hoe je hem dan neer moet zetten). Robosapien X Chrome is een echte entertainer. Hij maakt echte Kung Fu bewegingen, kan rappen én dansen. Dit laatste is trouwens echt favoriet, omdat er dan een heel leuk muziekje afgespeeld wordt. De Robosapien heeft menselijke trekjes, zo kan hij praten, luisteren, fluiten en slapen (ja, hij snurkt….en rekt zich uit). Je kunt de afstandsbediening gebruiken om Robosapien X Chrome te laten bewegen, of je kunt de gratis app downloaden (beschikbaar voor iOS en android).

De robot heeft vijf interactieve hand-, voet- en geluidssensoren, 67 (!)voorgeprogrammeerde functies en heeft assen die tegelijkertijd kunnen bewegen, waardoor hij zo’n 10.000 bewegingen kan maken! Wow, dat is veel heh?! Overigens kun je hem ook zelf programmeren, wat het geheel nog leuker maakt! De Robosapien X Chrome heeft lichtjes in zijn ogen. Hij knippert en beweegt zijn ogen als hij een commando uitvoert. Ook heeft hij lichtjes in zijn hand. Ze gaan branden als je een arm beweegt. Daarnaast neemt hij geluiden waar als de sensor op ‘luisteren’ staat.

https://www.youtube.com/watch?v=26OkvEb8RGk

Eigenlijk hebben we er dus gewoon een nieuw gezinslid bij! Een naam heeft hij nog niet, want daar moet Dante nog eventjes over nadenken. Robosapien X Chrome heeft in ieder geval een prominente plek in onze woonkamer, maar maakt soms ook een uitstapje naar de keuken (ja, daar loopt hij zelf naartoe, met een beetje hulp van Dante).

Over WowWee
Het Canadese bedrijf WowWee ontwikkelt high tech-speelgoed en consumentenelektronica voor zowel kinderen als volwassenen. Creatieve ontwerpen, innovatieve technologie en plezier zijn daarbij belangrijke stelregels. Deze producten zijn vanaf heden volop in de Benelux te verkrijgen. WowWee maakt robots die jouw fantasie overstijgen!

[bol_product_links block_id=”bol_5852779d353bc_selected-products” products=”9200000064099051″ name=”robot” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.