anatologoVriendlief vond het laatst tijd om een beetje te klagen. Het meeste wat hier namelijk binnenkomt is voor de kleine man, of voor mij! Gelukkig kon ik hem nu dus eindelijk weer eens verblijden, met iets wat dus echt he-le-maal voor hem is! Anatomicals gaat Nederland redden uit de dagelijkse sleur van saaie beauty producten!

anato1Goed om te weten is dat in Anatomicals land de konijnen vrij rondlopen, cavia’s het voor het zeggen hebben en de enige testen die de muizen doen, Brain Training is (puur voor hun eigen entertainment). Een van de muizen heeft zelfs een hoger IQ dan Einstein. Alle producten zijn vrij van dierproeven – pluizige konijntjes zijn schattig genoeg zonder Anatomicals producten. Het zijn gewoon de mensen die een beetje hulp nodig hebben van de producten van Anatomicals! Trouwens, alle producten zijn ook nog eens vrij van parabenen!

Afijn, verder met de review: vriendlief ging gewapend met zijn nieuwe tube richting de douche, om er vervolgens ruim 20 minuten later (heerlijk ruikend) onder vandaan te komen. Het product ruikt naar pepermunt en tintelt op de huid, wat een fijn en schoon gevoel geeft. Als je je haar ermee wast, voelt het daarna heerlijk zacht aan en de geur blijft lekker lang hangen. Het is maar goed dat er 250 ml in de tube zit, want hij wil echt niet meer iets anders dan dit! Heeft ie voorlopig ook niks meer te zeuren 😉

Je kunt dit heerlijke product hier bestellen voor slechts € 3,95! 

(Visited 80 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.