zirblogoTijdens één van mijn vele zoektochten op het grote internet, kwam ik terecht bij ZIRB. Een kussen, dat je naast je hoofdkussen moet neerleggen en waar je beter door zou gaan slapen. Het Snoozzze Kussen is gevuld met geurige houtsnippers van de Oostenrijkse Alpenden. Na wat mailcontact, bracht de pakketbezorger een aantal dagen later een kinderkussen, waar we meteen die avond mee aan de slag zijn gegaan. 

De natuur geeft een geheim prijs:
Het hout van de Alpenden werkt kalmerend en bevordert de slaap.
In Oostenrijk en Zwitserland past men het hout van de Alpenden zelfs toe bij de interieurbouw van hotels.
De gasten slapen als een roos en voelen zich ontspannen.
Kan dat effect ook op een andere manier worden toegepast?

De Alpenden groeit vlak onder de boomgrens en zelfs tot 3.000 meter hoog in de Alpen en de Karpaten.
Het hout van de Alpenden bevat een stof die een specifiek rustgevend effect heeft en de slaapkwaliteit verbetert.

Op grond van die buitengewone eigenschap heeft ZIRB kussentjes vervaardigd gevuld met houtsnippers van de Alpenden: Het ‘Snoozzze Kussen’.
In Nederland wees een test bij kinderen uit dat met dit kussentje niet alleen beter maar ook langer wordt geslapen.

zirb1Wow, dat klinkt heel erg goed. De kleine man heeft soms wat moeite met inslapen en wordt ook in de nacht nog weleens wakker. Zijn nieuwe kussen, met daarop een aap, kreeg een mooi plekje naast zijn hoofdkussen. “Mama, wat ruikt dat lekker”. Inderdaad, dat vind ik dus ook. Meneertje had nog wat praatjes, maar al gauw viel hij in slaap en hebben we hem niet meer gehoord. De volgende ochtend vertelde hij trots aan ons: “Ik heb goed geslapen he?”, “Ik ben helemaal niet wakker geworden vannacht”, “O ja, mama…toen ik vanochtend wakker werd, rook het zo lekker”.

De volgende avond heb ik het kussentje zelf naast me neergelegd. Ik wilde eens zien, of het bij mij ook hetzelfde effect had. Over het algemeen slaap ik altijd wel goed, maar toch word ik regelmatig wakker in de nacht. Geloof het of niet, de nacht dat ik met het kussen sliep, ben ik niet wakker geworden en heb ik echt heerlijk geslapen. De geur van het kussen, doet me denken aan de sauna, waar ik erg graag naar toe ga. Voor mij is het dus ook een groot succes!zirb2

Je zult nu vast denken, jaja…het zal wel! Toch is er ook wetenschappelijk bewijs dat de kussens van ZIRB wel degelijk werken. Wil je wat meer informatie lezen over de kussens zelf, dan kan dat hier!

Ben je enthousiast en wil je een kussen bestellen (kinder- of volwassenen maat) dan klik je op deze link en plaats je gemakkelijk je bestelling!

zirb3WINNEN!
Wij mogen 1 iemand blij maken met een Snoozzze kinderkussen (je mag zelf uitkiezen welke)!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

(Visited 192 times, 1 visits today)

55 thoughts on “Review: ZIRB – sleep like a tree

 1. Erg benieuwd of dit inderdaad werkt. Onze oudste is altijd erg vroeg wakker, met een slaaptrainer blijft hij in bed maar is nog steeds vroeg wakker. En onze jongste van 6 maanden os ook vroeg wakker en begint dan hard te ‘praten’. De middelste slaapt wel uit als hij niet wakker wordt gemaakt door zijn broers maar slaapt moeilijker in. Zij gaan voor het kussen met het mannetje (eigenlijk monkey ?)

 2. Ik ben ook erg benieuwd of het werkt … vast wel, de natuur zit prachtig in elkaar! Ik maak graag kans op het schaapje <3

 3. Ik ben echt heel benieuwd of dit werkt! Lijkt me geweldig, ik ben toch vaak een keer of drie wakker s nachts. Het kussen met de blauwe auto vind ik echt super tof!

 4. Zou zo graag Model: Dark Curlzzz willen winnen voor mijn kleine spookje, hopelijk blijft ze dan wel langer in de nacht doorslapen.

 5. Wauw, wat zou dat super zijn zeg voor mijn kleintje.
  Wij proberen van alles maar slapen gaat erg lastig. Ben erg benieuwd
  of zo’n kussen kan helpen. Lijkt mij geweldig om uit te proberen.
  Mijn voorkeur gaat uit naar het kussen met de schaapjes.

 6. Met een houtzagerij aan huis, kunnen we niet anders dan gaan voor kussen Curlzzz, hopen dat hij net zo lekker slaapt dan dat hij buitenspeelt.

 7. Klinkt geweldig dit, mijn kind is geen probleemslaper hoor, maar is wel een enorme blijerd die liever binnen een feestje viert dan dat hij naar bed gaat. En vroeg in de ochtend gaat het feest gewoon weer door. Dus een klein beetje meer slaap zou leuk zijn, want deze mama is niet meer zo’n feestbeest als ze vroeger was.

 8. Ik doe graag mee ik in graag een heerlijk kussentje voor mijn zoontje ik wil graag de apenkussentje winnen.

 9. Het klink te goed om waar te zijn, ik zal het even zelf moeten testen! 😉 haha..
  Wij maken heel graag kans op het schattige schaapje!

 10. Ik zou het kussen met het aapje kiezen, dat is echt iets voor mijn kleine aapje haha, die maar niet wil slapen,
  ben erg benieuwd of het gaat helpen!!

 11. Wat een leuke kussens, als dat toch eens zou helpen, het schaapje is wel erg leuk!!Hopelijk slapen de kids dan als een roosje!!!

 12. het aapje zou perfect staan bij de apen stickers op de muur van onze dochter. En na 3,5 jaar iedere nacht wakker te zijn zou doorslapen geweldig zijn!

 13. Heel erg leuke kinderkussens, ik doe graag mee voor het kussen met het schaapje.
  Zal mijn dochter erg leuk vinden !!.

 14. Wat een geweldig leuk kussen. Dat zou wel wat zijn voor mijn eigen nachtbrakertje! het Model: Counting Sheep zou ook nog eens supermooi in haar kamertje passen!

 15. Wow, wat een uitvinding. Het bevordert de slaap en verbetert de stemming overdag. Al een aantal keer sprays geprobeerd, maar deze hebben altijd een zeer zware parfumlucht in plaats van een natuurlijke geur waardoor ik dat toch liever niet gebruik bij de kinderen. Het kussen met het schaapje zouden we erg graag willen proberen. Als het bevalt bestel ik ook direct 2 Snoozzze kussens voor volwassenen.

 16. voor ons zes kleinkindjes : allemaal slapertjes gelijk de muizen in het meel: zeer rap wakker van elke geluidje of lichtschijnsel, en in het donker … komt er helemaal geen zalige nachtrust! hoopvol duimen maar…

 17. Wat een mooie Internet vondst! Dit spreekt me heel erg aan en hoop ook onze zoon 😉 Zal ‘m ook zeker zelf een nachtje willen uitproberen… Drive your Dreams lijkt me helemaal toepasselijk voor onze zoon.

 18. Het liefst een konijntje, die staat er niet bij,
  dan maar het schaapje die maakt me ook blij
  Op zoek naar de slaap, maar het lukt niet te dromen
  dan ruik ik het schaap dan wil het wel komen,
  Want Zirp laat bladeren gapen en bomen zelfs slapen

 19. Wat lijkt me dat heerlijk voor ons mannetje van 1,5 wat nog nooit een nacht heeft door kunnen slapen en erg moeilijk in slaap komt..

  Die met het aapje vind ik erg leuk voor ons aapje

 20. Die met het schaapje natuurlijk, treffender kan niet…voor lekker veel nachtrust “onder de wol” 🙂

 21. Naast een leuk kussen zou het perfect zijn als het ook nog werkt. Ik hou me aanbevolen als proefkonijn op kussen met de schaap! 🙂

 22. Het kussen Drive your Dreams win ik graag voor mijn zoontje Bas,
  dol op auto’s als hij is, komt dit hem goed van pas!
  Met zo’n mooi auto-kinderkussen kan hij heerlijk dromen,
  dat zijn auto-avonturen, terwijl hij ligt te slapen, uit zullen komen!

 23. Heel graag het stoere Drive your Dream-kussen voor tussen alle andere auto’s op de logeerkamer van de kleinkinder-jongens!

 24. Ik zou graag kans maken op het Snoozzze Binnenkussen voor kinderen. Mijn zoon is nu nét toe aan zijn eerste kussen, dan wil je hem toch extra verwennen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.