snor1Het vriendenboekje van mijn kleine jongen, ooit gekocht voor 1 euro, is inmiddels vol. Nu gaat meneertje na de zomervakantie naar groep 3, dus een nieuw vriendenboekje, zou wel heel erg welkom zijn. Uitgeverij SNOR bracht een ontzettend gaaf vriendenboek op de markt met prachtige illustraties van Julie Marabelle.

De pagina’s zijn uitgebreid, kleurrijk en ontzettend modern. De vragen (bedacht door Esther van de Paal) zijn gezellig en goed te beantwoorden. Ook worden de schrijvers uitgedaagd om hun creatieve kant te laten zien.

Op de eerste pagina van het boek kun je invullen van wie het boekje precies is en daar zelfs de handtekening van je kind bij laten zetten. Sla je de bladzijde om, dan is het aan de eigenaar van het boekje, om zichzelf even voor te stellen. Dat geeft al een heleboel plezier, kan ik vertellen.

wpid-20150416_175354.jpgDe pagina’s waar de vrienden op gaan schrijven zijn ontzettend uitgebreid! Het is dus echt eventjes een klusje om het in te vullen, maar dat maakt het juist zo ontzettend leuk. Ook kunnen ze, met de stickers die achterin het boek zitten, het poppetje dat op hun bladzijde staat aankleden. Al met al een ontzettend gezellig geheel, wat je zeker weten in huis moet halen voor je kind(eren).

Je kunt het vriendenboek hier bestellen voor € 14,95.

WINNEN
Wij mogen 2 exemplaren weggeven!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.
Enne, voor wie doe jij eigenlijk mee?!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

49 thoughts on “Vriendenboek van SNOR

 1. Dit is eindelijk een leuk vriendenboekje om in te vullen met mn kleuter en zn vriendjes. Ik doe graag mee met deze winactie.

 2. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter die ook naar groep 3 gaat in september! Dit mooie vriendenboek staat op haar verlanglijstje! <3

 3. Eindelijk een vriendenboekje wat een beetje afwijkt van de standaard vragen, ik doe graag mee voor mijn dochter.

 4. Dat zou mijn zoontje heel erg leuk vinden! Ik ben al een tijd op zoek naar een LEUK vriendenboekje,waarin leuke en originele dingen aan kinderen worden gevraagd.

 5. Hoi,
  Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter van 5 jaar. Dit is zo’n super leuk vriendenboekje! Lekker gek & maf, vele malen mooier, leuker maar vooral origineler dan de boekjes van al die andere niet te noemen merken.

 6. Super leuk zeg! I love gepersonaliseerde spullen! Heel heel erg graag wil ik dit winnen voor mijn zoontje!

 7. Dat ziet er erg leuk uit! Fijn vooral, dat er zo uitgebreid in geschreven kan worden. De meeste vriendenboekjes zijn heel summier, met vaak dezelfde standaard vragen. Ik doe graag mee, voor onze oudste dochter Elisa (6jr)!

 8. Lijkt mij erg leuk om te winnen voor mijn zoontje zodat hij het een keertje leuk mee kan meenemen naar zijn school. Want zo een leuk boekje dat zou mijn zoontje graag wel meenemen.

 9. Mijn dochter gaat volgend jaar ook naar groep 3. Leuk als ze met een nieuw vriendenboekje kan starten. En hij is heel leuk.

 10. Wat leuk zo’n vriendenboekje… ik heb die van mij van 30 jaar geleden ook nog bewaard en er staan vriendinnen in, waar ik nog steeds vriendinnen mee ben… zo leuk! Voor mijn zoontje zou ik graag dit boekje winnen; zodat hij ook later leuke herinderingen uit het boek kan halen.

 11. Ik maak graag kans voor mijn dochter die net naar een nieuwe school is.
  Haar oude boekje zit vol, dus een nieuwe kan ze goed gebruiken voor haar nieuwe vriendinnetjes!

 12. Ik doe mee voor onze oudste zoon van 6! Volgens mij is dit het leukste en creatiefst vriendenboek dat er bestaat! Hoop dat ik ook een pagina mag invullen 😉

 13. Iedere dag krijg ik de vraag: mam mag ik ook een vriendenboekje…
  Alleen het meerendeel van de ” jongens” vriendenboekjes vind ik vreselijk, cars, planes…
  Maar deze is GEWELDIG ! Zou hem bijna voor mezelf willen, maar daar zal mijn zoontje van 4 niet mee akkoord gaan !

 14. ik doe mee voor mijn zoontje die gister zijn arm op 2 plaatsen gebroken heeft over een loszittende stoeptegel gevallen

 15. Voor onze zoon. Hij gaat sinds vorige week naar school. Nadat hij ‘s morgens met dikke tranen achterbleef, kwam hij thuis met “ik heb al vier nieuwe vrienden maar weet niet meer hoe ze heten”. Dit vriendenboekje is dus ideaal om zijn vrienden wat beter te leren kennen en hun namen te kunnen onthouden.

 16. Ik doe graag mee voor mijn dochter! Ze heeft nog geen vriendenboekje en heeft het erover dat ze rondgaan in de klas. Ik zou haar graag verrassen met dit enorm leuke boekje!

 17. Ik doe mee voor mijn dochter van 6 jaar. Deze zomervakantie gaan we verhuizen naar een ander deel van het land. Dan komt ze op een nieuwe school, waar ze hopelijk snel veel vriendjes/vriendinnetjes zal maken. Een vriendenboekje is dan een welkom hulpmiddel.

 18. Wat een onwijs leuk vriendenboekje. Ik maak heel graag kans voor mijn dochter, Alyssa. Zij wordt volgende week 4 en mag dan nog voor de zomervakantie beginnen op school. Heel spannend maar ik weet zeker dat zij nieuwe vriendjes zal maken en die wil ze dan natuurlijk in zo’n mooi boekje laten schrijven.

 19. Dit mooie vriendenboek win ik super graag voor mijn zoontje Bas,
  voor al zijn vele vriendjes, straks in zijn nieuwe klas!
  Hij gaat heel graag naar school.
  De juffrouw vindt hij lief, ze is haast zijn idool!
  En nu hij in het nieuwe jaar leert schrijven en leert lezen,
  zou zo’n prachtig vriendenboek voor hem heel leerzaam wezen!

 20. Wat leuk! Dit is gewoon geen standaard vriendenboekje, zoals je al tientallen door je handen gehad hebt.
  Doe graag mee voor mn dochtertje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.